Politica de returnare.

Livrarea prin curier este efectuata de catre firme de curierat, agreeate de client, in toata tara. Livrarea se va face exclusiv in Romania in zonele de acoperire al firmelor de curierat. Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la librariavision.ro, Adresa: Brasov, Str. Baciului, Nr. 13N, email: carte@librariavision.ro , cu rugamintea de a preciza motivele returnarii. Returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Exista situatii in care returul nu este posibil (Produse de tip comandă specială, la cererea clientului nu pot fi returnate).

Perioada de returnare.

Produsele le poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Exercitarea dreptului de a returna.

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa carte@librariavision.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare. Va rugam sa expediati produsele prin curierat sau sa le inmanati direct la adresa: Brasov, Str. Baciului, Nr. 13N, mobil: 0770 75 75 75 , obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Returnarea produselor.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeasi stare în care le-ai primit. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții. Returul se face cu toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale accesorii, cadouri, trebuiesc returnate și acestea. Rambursarea valorii produselor returnate poate fi:

  • rambursarea sumei platite la cumparare sau
  • inlocuirea produsului pentru o nouă comanda

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, daca produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice de cand firma a intrat in posesia produselor. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare. In situatia in care solicitati inlocuirea produselor, noua comanda va avea un termen de executie de maxim 2 saptamani. Daca noua comanda valoreaza mai putin, vom restitui diferenta.

Consecintele returnarii.

In cazul in care ne expediati produsele, costul returnarii produselor va fi suportat de catre librariavision.ro, pentru produsele care nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Pentru returnarea produselor din alte motive, va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor. In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Garantie

Daca nu se specifica altfel, produsele au garantie 30 zile.
In aceasta perioada vom asigura inlocuirea produsului sau restituirea banilor in termen de 14 zile de la notificarea clientului si verificarea defectului de fabricatie al produsului de catre librariavision.ro. Cheltuielile de transport in cazul unui produs neconform produs din vina librariavision.ro sunt suportate de acesta.

Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fi fost folosite conform scopului pentru care au fost facute.

Anexa 1 – Formular returnare produse.

librariavision.ro, Punct de lucru:Brasov, Str. Baciului, Nr. 13N, Email:

carte@librariavision.ro , Telefon contact: 0770 75 75 75

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:

Anexa 1 - Formular returnare produse.