Zece mesaje pe care ingerii tai doresc sa le cunosti - Doreen Virtue

27.90 lei

Ingerii sunt o punte de legatura intre cer si pamant. La urma urmelor, cuvantul inger inseamna „mesagerul lui Dumnezeu”. Ingerii pot ajunge la noi si ne pot invata, indiferent cat de stresati sau de speriati suntem.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Citind aceasta carte nereligioasa, vei afla 10 mesaje de la ingeri care te vor mangaia si te vor inspira. Ingerii cunosc deja intrebarile pe care ti le pui in inima ta. Mesajele sunt primite de mediumul intuitiv Doreen Virtue si elucideaza din perspectiva intelepciunii divine subiecte importante precum:
· Care este identitatea ta reala si de ce te afli aici, in aceasta lume fizica
· Liberul arbitru
· Relatiile
· Vindecarea
· Implinirea spirituala si terestra
… si multe altele.

Aceasta carte te poate ajuta inclusiv daca o vei deschide la o pagina aleatorie. Randurile pe care le vei citi pe pagina respectiva pot fi considerate un mesaj personalizat pentru tine.

Cartea Zece mesaje pe care ingerii tai doresc sa le cunosti te va ajuta sa iti dezvolti si mai mult conexiunea cu Raiul. Fie ca aceste mesaje sa te ajute sa descoperi calauzirea lui Dumnezeu strict in ceea ce te priveste.

Un mesaj de la ingerii tai

Preaiubitule, incepem aceste mesaje prin a te asigura de respectul nostru total pentru dificultatile pe care trebuie sa le induri in calitate de fiinta umana. Avem cea mai profunda compasiune pentru provocarile cu care te confrunti. Privim din lumea noastra conflictele umane si facem tot ce ne sta in puteri pentru a interveni atunci cand suntem invitati sa facem acest lucru. Dorinta noastra este sa trezim in tine amintirile stravechi, calauzindu-te sa te intorci in siguranta inapoi acasa.

Atunci cand citesti cuvintele noastre, noi ne conectam automat cu tine. Vei auzi astfel o voce care iti va repeta in gandurile si in emotiile tale cuvintele citite. Aceasta voce va trezi in tine intelegeri pe care le-ai blocat pana acum, uitand de ele.

Caci tu ai amintiri din ce in ce mai constiente legate de adevaratul tau eu, cel care traieste in ceea ce tu numesti „Rai”, care nu este altceva decat o stare existentiala pe care ti-o vom explica imediat…

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zece mesaje pe care ingerii tai doresc sa le cunosti – Doreen Virtue”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si