Pana in prezent aceasta carte a fost comandata de peste 43663 de persoane.

Vindecarea glandei tiroide – Anthony William

In carte autorul ne reveleaza o perspectiva complet diferita asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei. Incurajandu-si cititorii sa devina propriii lor experti in domeniul tiroidei, el le explica in detaliu cauza reala a problemelor lor de sanatate, inclusiv a tuturor inflamatiilor, bolilor autoimune si a zeci de alte simptome si afectiuni, dupa care le ofera o trusa de prim ajutor care le poate schimba intreaga viata, ajutandu-i sa isi vindece glanda tiroida si sa isi recapete sanatatea si vitalitatea. Abordarea lui difera de toate celelalte si asa cum iti pot confirma deja milioane de fani si de adepti care il urmeaza – este o abordare care da rezultate foarte bune.

Descoperă adevăratele motive care stau la baza a zeci de simptome şi de afecţiuni, dar şi calea de vindecare a lor. Printre acestea se numără:

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

„De când am citit cartea Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide, mi-am lărgit abordarea şi maniera de a trata bolile glandei tiroide, iar pacienţii mei au avut enorm de câştigat. Rezultatele pe care le-am obţinut au fost într-adevăr extrem de satisfăcătoare. ”
Din Cuvântul înainte al dr. Prudence Hall, fondatoarea şi directoarea medicală a clinicii The Hall Center

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@librariavision.ro

Telefon mobil: 0770 75 75 75

LibrariaVision.ro | Toate drepturile rezervate.