Vindecarea Traumelor Din Trecut - Francine Shapiro

51.30 lei

„Dr. Francine Shapiro prezinta o panoplie de metode practice si puternice de procesare a amintirilor nevindecate si de depasire pe aceasta cale a starii de anxietate care ne impiedica sa ne vedem de viata. Cartea ofera o gama larga de metode sustinute de cercetare si inspirate din terapia EMDR pentru transformarea personala si progresul in viata. Citeste aceste metode, incearca-le si bucura-te de beneficiile pe care le ofera!”
– Dr. John C. Norcross, membru distins al Universitatii
din Scranton si editor al Journal of Clinical Psychology: In Session

În stoc (poate fi pre-comandat)

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

„Francine Shapiro a oferit lumii un dar capabil sa transforme viata, in urma cercetarilor riguroase pe care le-a facut. Metoda stiintifica pe care o ofera ea alina in mod eficient suferinta generata de traumele pe care le-am suferit de-a lungul vietii, mai mari sau mai mici. Prin studiile de caz oferite si prin instructiunile clar prezentate in Vindecarea traumelor din trecut, autoarea ne conduce de-a lungul mai multor etape practice si foarte eficiente, derivate din tratamentul aplicat multor milioane de oameni (fara exagerare), ce pot transforma vechile traume intr-un triumf. Exploreaza aceasta carte alaturi de cineva drag… incepand chiar cu tine insuti!”
– Daniel J. Siegel, dr. in medicina, profesor clinic de psihiatrie
la Facultatea de Medicina a Universitatii UCLA
si autor al cartii Dezvoltarea mintii si a viziunii mentale
„Dr. Shapiro este o pioniera in domeniul ajutarii oamenilor sa depaseasca traumele si experientele negative din trecut. Vindecarea traumelor din trecut este o carte fantastica, ce ii poate ajuta pe oameni sa isi inteleaga comportamentul, si ceea ce este mai important, le ofera un set de instrumente care ii pot face pe loc mai fericiti si mai eficienti. Recomand cu toata caldura aceasta carte.”
– Daniel G. Amen, dr. in medicina,
autorul cartii Schimba-ti creierul, schimba-ti viata
„Am iesit intotdeauna de la sedintele de terapie EMDR sarind intr-un picior, iar lucrurile pe care le-am invatat acolo au ramas bine ancorate in mine, imbogatindu-mi mintea constienta. Este un proces foarte puternic. Recomand cu caldura cartea.”
– din Demonul amiezii, de Andrew Solomon
„In ceea ce priveste terapia clinica, niciun alt ganditor nu m-a impresionat vreodata la fel de tare ca Francine Shapiro.”
– din Instinctul de a vindeca,
de David Servan-Schreiber, dr. in medicina

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vindecarea Traumelor Din Trecut – Francine Shapiro”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si