The Rider-Waite Tarot Deck, Arthur Edward Waite

56.00 lei

Include o broşură cu instrucţiuni şi setul complet de 78 de cărţi de joc color (22 din Arcana Mare şi 56 din Arcana Mică).

Un set magic fascinant, complex şi totuşi simplu, cu multe implicaţii esoterice şi spirituale în arcanele sale destinate atât începătorilor cât şi cunoscătorilor. Un set de tarot celebru şi deosebit, iniţiatic şi profund. Intră acum în fascinanta lume a tarotului şi află care este viitorul tău şi cum îl poţi influenţa!

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Arta divinaţiei cu ajutorul cărţilor de Tarot

Etalarea: Crucea Celtică

Cupele fac de regulă referire la persoane şaten deschis, cu tenul deschis. Bâtele fac referire la persoane blonde sau roşcate, şi la cele cu ochii albaştri. Spadele fac referire la persoanele brunete, eventual grizonate, cu ochi căprui sau chiar albaştri. În sfârşit, Monedele fac referire la oamenii cu părul şi tenul foarte închise. Procedura care trebuie urmată este următoarea:

Alege Cartea Principală care desemnează persoana care îşi dă în cărţi sau aspectul care o interesează. Este vorba de cartea cea mai reprezentativă (în experienţa celui care dă în cărţi), nefiind neapărat Magicianul sau Marea Preoteasă menţionate în descrierile divinatorii oficiale. Cartea trebuie plasată în mijloc. Cel care dă în cărţi şi persoana pentru care dă în cărţi trebuie să amestece şi să taie cărţile de trei ori (fiecare).

Întoarce PRIMA CARTE. Acoperă cu ea Cartea Principală şi spune: „Aceasta o acoperă”. Această carte descrie mediul general al persoanei sau al aspectului investigat, în momentul prezent (principala influenţă din viaţa persoanei).

Întoarce CARTEA A DOUA. Aşeaz-o în cruce peste prima şi spune: „Acestea sunt obstacolele”. Dacă este o carte favorabilă, acest lucru este benefic în sine, dar aspectul benefic respectiv nu trebuie luat ad-literam (nu devine manifest).

Întoarce CARTEA A TREIA. Aşeaz-o deasupra Cărţii Principale şi spune: „Aceasta o încoronează”. Această carte poate face referire la: a) cel mai bun lucru care i se poate întâmpla persoanei sau b) idealul său legat de aspectul investigat; c) ce doreşte persoana să obţină; d) întrucât nu deţine încă.

Întoarce CARTEA A PATRA. Aşeaz-o dedesubtul Cărţii Principale şi spune: „Aceasta este sub ea”. Cartea desemnează lucrurile sau aspectele pe care le deţine persoana, fiind nevoită să lucreze cu ele.

Întoarce CARTEA A CINCEA. Aşeaz-o în stânga Cărţii Principale (în spatele personajului din ea) şi spune: Aceasta a rămas în spate”. De bună seamă, cartea face referire la tendinţele care sunt pe punctul de a se încheia, adică la trecut.

Întoarce CARTEA A ŞASEA. Aşeaz-o în cealaltă parte laterală a Cărţii Principale (către care se uită personajul din ea) şi spune: „Aceasta se află înainte”. Cartea face referire la ceea ce urmează să se întâmple în viaţa persoanei sau în chestiunea investigată.

Primele şase cărţi (plus cea principală) sunt astfel etalate în formă de cruce. Următoarele patru cărţi trebuie întoarse pe rând şi trebuie plasate în partea dreaptă, una peste cealaltă.

CARTEA A ŞAPTEA se referă la persoana care îşi dă în cărţi, la atitudinea ei şi la relaţia sa cu chestiunea analizată.

CARTEA A OPTA se referă la căminul ei, la mediul de afaceri şi la influenţa pe care o au alte persoane şi evenimente asupra sa.

CARTEA A NOUA descrie speranţele şi temerile sale.

CARTEA A ZECEA arată ceea ce urmează să vină. Aceasta este cartea asupra căreia trebuie focalizate toate puterile intuitive, experienţa şi amintirile personale, pentru a-i desluşi toate sensurile divinatorii. Interpretarea trebuie să includă şi toate celelalte informaţii oferite de celelalte cărţi etalate, care sunt cu atât mai importante (veritabile indicii din Cer) dacă respectivele cărţi se întâmplă să fie Tromfi din Arcana Mare.

Dacă toate aceste informaţii conduc la o imagine clară, jocul s-a încheiat, şi tot ce trebuie să faci este să formulezi rezultatul.

În concluzie, în ceea ce priveşte asocierea tenului, părului şi ochilor persoanei cu cărţile corespondente din cele patru suite, aceasta nu trebuie făcută ad-literam. Poţi la fel de bine să ţii cont de temperamentul persoanei. Spre exemplu, dacă ea este foarte brunetă, dar şi foarte activă, poate că este mai bine să o reprezinţi printr-o carte din suita Spadelor, nu din cea a Monedelor. Pe de altă parte, o persoană blondă, dar foarte indolentă şi letargică ar trebui reprezentată printr-o carte din suita Cupelor, nu a Bâtelor.

Această metodă permite obţinerea unor rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt. Acestea sunt cu atât mai bune cu cât cititorul în cărţi este mai înzestrat.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „The Rider-Waite Tarot Deck, Arthur Edward Waite”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si