Terapia prin ciocanituri - Nick Ortner

40.50 lei

Avand la baza principiile acupresurii antice si ale psihologiei moderne, terapia prin ciocanituri se concentreaza asupra meridianelor energetice ale corpului simultan cu focalizarea mentala asupra emotiilor negative sau tensiunilor fizice. La acestea se adauga si rostirea verbala a anumitor afirmatii care contribuie la calmarea sistemului nervos, restabilirea echilibrului energetic al corpului si resetarea creierului pentru a reactiona intr-o maniera armonioasa.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Expertul de renume international in terapia prin ciocanituri Nick Ortner prezinta in aceasta carte:
Istoria si stiinta care explica cum functioneaza terapia prin ciocanituri si de ce o recomanda un numar din ce in ce mai mare de medici pacientilor lor pentru o gama larga de afectiuni.
Numeroase exercitii practice usor de aplicat, diagnostice si fise de lucru care te vor ajuta sa aplici pas cu pas ciocaniturile pentru cele mai variate probleme.
Lectii care acopera o mare varietate de subiecte, de la alinarea durerii la stimularea pierderii in greutate sau cultivarea unor relatii mai armonioase prin folosirea terapiei prin ciocanituri.
Povesti din viata reala care prezinta rezultatele minunate ale terapiei prin ciocanituri, de la alinarea durerii intr-un caz de fibromialgie la depasirea fricii de zborul cu avionul.
Strategiile simple pe care le prezinta Nick Ortner ii vor ajuta pe cititori sa scape de temeri si de convingerile limitatoare ce ii impiedica sa isi traiasca viata pe care si-o doresc.

„Renunta la scepticism; te asigur ca aceasta metoda functioneaza cu adevarat. Am lucrat personal impreuna cu Nick si am obtinut rezultate fantastice in propria mea viata prin aplicarea ciocaniturilor.″

dr. Wayne W. Dyer, autorul cartii Dorinte indeplinite
„Invataturile lui Nick Ortner sunt usor de pus in practica si functioneaza ca prin magie. Te asigur ca vei indragi aceasta carte, Terapia prin ciocanituri, la fel de mult ca si mine.”

Louise L. Hay, autoarea cartii Poti sa-ti vindeci viata

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terapia prin ciocanituri – Nick Ortner”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si