Super Puterea Creierului Tău

67.00 lei

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Dacă ești în căutarea unei cărți care nu doar te inspiră, ci îți oferă și instrumentele necesare pentru a-ți transforma viața, atunci ai găsit-o. Îți dorești să îți atingi obiectivele și nu ai un plan concret sau să îți îmbunătățești viața și nu știi ce anume să faci? Această carte de dezvoltare personală îmbină armonios știința și spiritualitatea, demonstrând cum aceste două sfere pot coexista și contribui la îmbunătățirea vieții noastre.
Subiectul cărții se conturează în jurul unui drum bifurcat: prima parte este un ghid care te învață cum să-ți atingi obiectivele folosind neuroplasticitatea creierului ca instrument, oferind exerciții practice, pe zile, iar cea de-a doua te introduce într-o serie de practici ce îți pot transforma radical viața ta și care încurajează, de asemenea, neuroplasticitatea. Mi-am dorit ca experiența de lectură sa fie un parcurs interactiv și personalizat, care să încurajeze autodescoperirea și creșterea personală. Am inclus în carte o serie de exerciții și sugestii practice care care să faciliteze aplicarea informațiilor în viața de zi cu zi.
Încurajează cititorii să își adapteze propriile rutine de dezvoltare personală, ținând cont de nevoile, obiectivele și stilul lor de viață unic. Acesta este un mesaj puternic care recunoaște faptul că nu există o singură cale “corectă” sau “greșită” de a crește și de a
evolua.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Super Puterea Creierului Tău”

Iti mai recomandam si