Succesul cuantic - Sandra Anne Taylor

27.00 lei

Ce ai face daca s-ar putea sa ti se implineasca intr-adevar tot ce iti doresti? Aceasta trecere in revista revelatoare asupra stiintei succesului iti va arata cum sa realizezi exact acest lucru! Formula pe care ti-o ofera Sandra Anne Taylor pentru o viata sub semnul abundentei se bazeaza pe principiile fizicii cuantice, pe fortele enorm de puternice care te pot ajuta sa iti transformi visele in realitate.

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

„Succesul cuantic este o carte stralucita – iti da instrumentele practice cu care poti sa-ti schimbi instantaneu viata!”

– Candace B. Pert, doctor in stiinte, autoarea cartii de mare succes
Tot ce trebuie sa stii ca sa te simti (Dumne)Zeu

Sandra Anne Taylor, lector de talie internationala, consilier si consultant corporatist, preda aceste principii si tehnici in toate colturile lumii cu rezultate uimitoare. Succesul cuantic este o carte plina de informatii care deschid ochii si de strategii dinamice care iti pun in mana cheile reale ale bogatiei si abundentei. Nu mai astepta niciun moment si descuie aceasta usa catre Univers. Intelegand stiinta atractiei si manifestarii, poti sa realizezi cu adevarat saltul cuantic catre o viata de prosperitate si fericire fara seaman.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Succesul cuantic – Sandra Anne Taylor”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si