Standardul Bitcoin. Alternativa descentralizata la bancile centrale. SAIFEDEAN AMMOUS

129.00 lei

Cartea care a convins companii precum TESLA si MicroStrategy ca Bitcoin reprezinta asigurarea unui viitor mai bun

Standardul Bitcoin este o carte non-tehnica scrisa special pentru persoanele care vor sa inteleaga rolul pe care il are Bitcoin in lume. O istorie a banilor care incepe inca din perioada preistorica pana in era digitala si care creeaza un context pentru a intelege de ce avem nevoie de o moneda a oamenilor si nu a bancilor si statelor.

În stoc (poate fi pre-comandat)

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Testimoniale

“Această carte m-a lăsat fără cuvinte; este lucrarea unui geniu. A reușit să adune laolaltă aspecte ce țin de tehnică, economie, motivație și problemele din jurul Bitcoin mai bine decât orice am văzut până acum. Cel mai bun compliment pe care îl pot spune despre această carte este că după ce am citit-o, am cumpărat Bitcoin in valoare de 425 de milioane de dolari. S-a dovedit a fi cea mai de impact asupra modului nostru de gândire din MicroStrategy și ne-a făcut să dorim să ne inversăm bilanțul pentru ca acesta să se bazeze de acum încolo pe un standard al Bitcoin.” – Michael Saylor, CEO MicroStrategy

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Standardul Bitcoin. Alternativa descentralizata la bancile centrale. SAIFEDEAN AMMOUS”

Iti mai recomandam si

-30%

Business & Marketing

Marketing fara buget. Igor Mann

95.00 lei

S-ar putea sa-ti placa si