Școala inimii - Vera Budan

59.00 lei

Inima ta este un profesor plin de înţelepciune care te priveşte cu acceptare şi răbdare infinită. Dacă încerci să-i acorzi încredere, te poate ghida spre o viaţă cu altfel de rezultate decât ai căutat până acum. Am încercat ca prin cuvinte să las să fii mângâiat de însăşi inima ta, am lăsat să vină îndrumare şi iubire direct de la partea din tine care ştie cel mai bine, care te leagă de întreg şi prin care comunici cu TOTUL.

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Sunt aici, eu sunt inima ta, iar dacă nu mă crezi şi te întrebi cum pot să-ţi vorbesc prin cuvintele dintr-o carte, îţi răspund, am tot vorbit cu tine pe multe căi, dar de cele mai multe ori nu m-ai auzit. Am încercat să vin la tine prin vise, prin oamenii de care te îndrăgosteai, prin durerea enormă pe care o simţeai atunci când cineva pleca, dar tu nu m-ai primit niciodată, m-ai alungat. Eu nu am venit de undeva, de nicăieri, tot timpul am fost aici pentru tine,  doar că tu nu mi-ai acordat importanţă, mintea ta îți spunea că TREBUIE să o asculţi, că doar ea ştie ADEVĂRUL, că nu vei putea supravieţui fără ea…

Dacă până acum ai alungat propria inimă undeva departe, nu ai auzit-o, nu ai fost atent la ce îţi spune și ai blamat-o, acum va fi dificil să o pui dintr-o dată în capul mesei, dar ceea ce poţi face este să-i dai o şansă ei, să-ţi dai ţie o şansă.

Pur şi simplu…

Pune mâna ta pe centrul pieptului şi…

Ascultă…

Simte…

Lasă-te ghidat…

Lasă-te iubit…

Lasă-te acceptat…

Lasă-te!

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Școala inimii – Vera Budan”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si