Rugaciunea broastei vol II

25.00 lei

Rugaciunea broastei il alatura pe Anthony de Mello marilor maestrii spirituali ai umanitatii, precum Buddha sau Isus, care au creat un instrument prin care sa blocheze opozitia ascultatorilor lor: povestea sau parabola.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Unul din marile mistere face ca prima reactie a fiintelor umane fata de Adevar sa fie una de ostilitate si teama, desi inima lor tanjeste dupa Adevarul care o poate elibera. De aceea marii maestrii spirituali ai umanitatii, precum Buddha sau Isus au creat un instrument prin care sa blocheze opozitia ascultatorilor lor: povestea sau parabola. Ei stiau foarte bine ca pot bate la poarta oricarei inimi daca vor rosti cuvintele magice: “A fost odata ca niciodata …”, caci orice om se poate opune Adevarului, dar nu rezista in fata unei povestiri fascinante.

Vyasa, autorul Mahabharata-ei spunea ca daca asculti cu atentie o poveste, nu vei mai fi niciodata acelasi. Explicatia e simpla: mai devreme sau mai tarziu povestea isi va croi drum catre inima ta, doborand toate bariele care se opun divinului pe care le intalneste in cale. Chiar daca nu veti citi povestile din aceasta carte decat in scopuri recreationale, nu puteti avea nicio garantie ca una dintre ele nu va trece de zidurile de aparare pe care vi le-ati construit, explodand acolo unde va asteptati mai putin.

Noi v-am avertizat.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rugaciunea broastei vol II”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si