Raspunsul este simplu... iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau - Sonia Choquette

12.60 lei

Dupa ce a studiat mii si mii de oameni din toate domeniile de activitate, cu calitatile si defectele lor, Sonia Choquette a ajuns la concluzia certa ca singurii care reusesc in viata, gasindu-si pacea si bucuria sufleteasca si bucurandu-se fatis de experientele lor, sunt cei care au o viziune diferita asupra realitatii.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Dupa ce a studiat mii si mii de oameni din toate domeniile de activitate, cu calitatile si defectele lor, Sonia Choquette a ajuns la concluzia certa ca singurii care reusesc in viata, gasindu-si pacea si bucuria sufleteasca si bucurandu-se fatis de experientele lor, sunt cei care au o viziune diferita asupra realitatii. Ei nu percep aceasta realitate in primul rand din perspectiva egoului lor a personalitatii lor nesigure si defensive, care sufera din cauza dificultatilor generate de viata- ci din perspectiva unui aspect superior al naturii lor, spiritul, pe care il lasa sa preia controlul asupra vietii lor.
Cei zece pasi simpli, dar necesari, pe care ii descrie aceasta carte te vor ajuta sa te racordezi la spiritul tau autentic si sa experimentezi adevarul tau launtric.

Dupa cum spune Sonia: ” Acestea nu sunt simple teorii metafizice, ci practici confirmate prin experienta, care te pot conduce rapid si direct catre adevarata ta identitate, catre adevaratul tau eu: acel eu ideal, sacru, atat de sublim, complet eliberat de teama si plin de lumina”. Partea cea mai frumoasa este ca nimic nu este mai simplu decat sa inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa iti traiesti viata la inaltimea spiritului tau. Singura premisa necesara in acest scop este sa realizezi marele adevar potrivit caruia tu nu esti una cu egoul tau, ci un Spirit Divin si Sacru. Daca vei intelege acest lucru, viata ta se va transforma instantaneu in lumina si in fericire.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm
Ean

Limba

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raspunsul este simplu… iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau – Sonia Choquette”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si