Puterea este in interiorul tau

46.00 lei

Aceasta carte include foarte multe informatii. De aceea, nu trebuie sa crezi ca le vei putea integra pe toate de la bun inceput. Anumite idei ti se vor parea mult mai usor de inteles decat altele. Lucreaza mai intai cu acestea. Daca nu esti de acord cu o anumita afirmatie intalnita in carte, ignor-o. Daca vei gasi o singura idee in aceasta carte pe care o vei putea folosi pentru a-ti imbunatati viata, voi considera ca mi-am indeplinit misiunea.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Consider extrem de important mesajul ca Puterea pe care o cautam cu totii „undeva in exterior” se afla de fapt in interiorul nostru si ne sta in permanenta la dispozitie pentru a fi folosita in diferite maniere pozitive. Speranta mea este ca aceasta carte, care a fost scrisa ca o continuare la cartea Poti sa-ti vindeci viata, iti va releva cat de puternic esti tu in realitate. – Louise L. Hay

Louise Hay se adreseaza prin aceasta carte sufletului tau, locul in care se produce orice proces de vindecare. Iubesc aceasta carte… si o iubesc pe Louise Hay. – Dr. Wayne W. Dyer autor al cartii bestseller Puterea intentiei.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea este in interiorul tau”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si