Cauta carti aici
Generic filters
Cauta carti aici
Generic filters

Proiectul sfera - Miceal Ledwith, Klaus Heinemann

19.60 lei

Proiectul Sfera exploreaza domeniul spiritual care poate fi vazut in uimitoarele fotografii digitale facute de Míċeál Ledwith si Klaus Heinemann. Sferele de diferite forme, marimi, cantitati si culori plutesc, aluneca si planeaza in fiecare fotografie. Ledwith si Heinemann ne ofera expertiza lor in domeniul sferelor, dovedindu-ne ca nu sunt nici particule de praf, nici picaturi de apa. Ei cauta sa comunice cu sferele, vazandu-le cu ochiul liber si incercand sa desluseasca ce inseamna existenta lor pentru vietile noastre.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Dupa ce a descoperit cu uimire sferele care apareau stralucitoare ca niste becuri in fotografiile pe care le facuse intr-un loc de reculegere spirituala, Klaus Heinemann a simtit imediat ca era vorba de ceva mult mai profund. Heinemann a cercetat din nou mii de fotografii pe care le facuse anterior si a facut alte mii pentru a testa ipoteza ca aceste cercuri luminoase nu sunt altceva decat emanatii ale unor fiinte spirituale.

Míċeál Ledwith a avut o experienta asemanatoare dupa ce a aflat pentru prima data despre fenomenul Sfera. Pentru a descoperi tot ce se putea despre natura lor, despre situatiile in care prezenta lor poate fi cel mai usor detectata si ce implicatii ar putea avea ele pentru intelegerea locului nostru in cosmos, el a inceput studierea intensa si sistematica a sferelor, zi si noapte, in diferite conditii atmosferice. Pana acum, el a adunat o colectie de peste o suta de mii de imagini.

In ultimi ani, oamenii s-au intrebat daca obiectele sferice care apar in fotografiile lor sunt particule de praf sau ceva mai mult. In Proiectul Sfera, Míċeál Ledwith si Klaus Heinemann, doi experti de frunte in domeniul fenomenelor sferice, si-au alaturat cunostintele dobandite de-a lungul anilor pentru a examina aceste aparitii fantomatice. Analizand detaliile fotografiilor color ale diferitelor tipuri de sfere si rezultatele altor cercetari stiintifice, oferind sugestii practice pentru calauzirea fotografilor amatori pasionati de fenomenul sferelor, precum si detalii cuprinzatoare ale tiparelor vizuale, ale caracteristicilor si comportamentelor sferelor, Proiectul Sfera demonstreaza ca realitatea noastra fizica conventionala este doar o extensie a dimensiunii spirituale infinite si ca sferele sunt legate de realitati in afara perceptiei noastre umane normale.

„Sferele s-ar putea sa fie pentru atmosfera ceea ce sunt cercurile din lanuri pentru pamant. Vazand sferele si fotografiile lor in timp ce vorbim, este minunat sa stim ca primim comunicari energetice din cosmos.”
– C. Norman Shealy, doctor in medicina, doctor in fizica, presedinte al seminarului universitar Holos, membru al Societatii Internationale pentru studiul energiei subtile si al medicinii energetice,
autor al cartii Life Beyond 100 – Secrets of the Fountain of Youth (Viata dupa 100 de ani – Secretele Fantanii tineretii).

„Proiectul Sfera ne ajuta pe noi sa privim in interiorul unui fenomen extrem de ciudat cu sobrietate si discernamant. Chiar Einstein se referea la lumea incalcita a realitatii cuantice ca fiind o «actiune supranaturala la distanta», inainte de a fi mai bine inteleasa. Progrese substantiale in domeniul stiintei apar atunci cand suntem pregatiti sa exploram anomaliile persistente. Sferele s-ar putea sa fie dovada ca fenomenele pot fi explicate doar in afara conceptiilor noastre actuale, limitate si reductioniste despre lume.
– James O’Dea, presedintele Institutului de Stiinte Noetice

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Proiectul sfera – Miceal Ledwith, Klaus Heinemann”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si