Pot face acest lucru - Louise L. Hay

35.10 lei

În aceasta carte concisa, dar extrem de densa, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay iti demonstreaza ca „tu poti face orice”, ca iti poti schimba si imbunatati practic toate aspectele vietii, prin intelegerea si aplicarea corecta a afirmatiilor pozitive.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Louise explica in carte ca toate gandurile tale si toate cuvintele pe care le rostesti reprezinta afirmatii. Chiar si dialogul tau interior reprezinta un flux necontenit de afirmatii. Cu fiecare gand pe care il emiti si cu fiecare cuvant pe care il rostesti, tu iti creezi practic viata. Convingerile tale nu sunt altceva decat tipare si obisnuinte mentale pe care le-ai invatat in marea lor majoritate pe vremea cand erai copil. Multe dintre ele te ajuta in mod real, dar altele iti limiteaza capacitatea de a crea lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. De aceea, tu trebuie sa devii atent la gandurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care iti creeaza experiente nedorite.

Louise ofera in carte afirmatii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vietii, precum sanatatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relatiile, succesul la locul de munca si respectul de sine. Daca vei aplica aceste afirmatii, vei constata ca ele reprezinta solutii care pot rezolva orice problema cu care te confrunti.

La sfarsitul lecturii acestei carti, tu vei putea afirma cu toata certitudinea: „Da, pot sa fac acest lucru”, stiind ca te indrepti catre viata minunata pe care o meriti.

Extras din POT FACE ACEST LUCRU

„Atunci cand acuzi pe altcineva, tu renunti practic la puterea ta personala, intrucat proiectezi responsabilitatea sentimentelor tale asupra altcuiva. Chiar daca oamenii din viata ta se comporta intr-o maniera care nu-ti face placere, nu ei patrund in mintea ta si nu ei creeaza butoanele a caror apasare te face sa te simti atat de rau. De aceea, asumarea responsabilitatii pentru propriile sentimente si reactii echivaleaza cu controlul «capacitatii tale de a raspunde». Altfel spus, tu poti invata sa optezi constient pentru un anumit comportament, nu doar sa reactionezi orbeste.

Iertarea reprezinta un concept pe care foarte multi oameni nu il inteleg in mod corect. Ea nu este totuna cu acceptarea faptelor comise de ceilalti. Iertarea unei alte persoane nu inseamna ca esti de acord cu comportamentul ei! Actul iertarii se petrece doar in mintea ta. Practic, el nu are nimic de-a face cu cealalta persoana. Adevarata iertare te elibereaza de durerea pe care ai simtit-o atata vreme. Ea nu reprezinta altceva decat o eliberare de energia negativa de care te-ai cramponat atata vreme”.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pot face acest lucru – Louise L. Hay”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si