Posibilitati Infinite - Mike Dooley

21.00 lei

Prin viziunea sa uimitoare si cu sinceritatea sa dezarmanta, Dooley ne ofera revelatii spirituale care ne dezvaluie adevarul din spatele dorintelor noastre, al naturii umane si al „Inteligentei Divine“, si ne invata cum sa atragem in viata noastra ceea ce ne dorim cu adevarat.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Manifestul lui Mike Dooley, intitulat Posibilitati infinite, afirma ca in aceasta lume a iluziilor nu exista rezerve finite ale lucrurilor pe care ni le dorim, si indeosebi ale fericirii, iar experimentarea unei iubiri mai mari si a unor posibilitati noi nu este limitata decat de capacitatea noastra de a ni le imagina si de a le transpune in fapt.

„Posibilitati infinite este o carte perfecta, care apare la momentul oportun, plina de intelepciune, de raspunsuri si de sfaturi – o combinatie unica ce ii poate ajuta pe toti cei care trec printr-o perioada de tranzitie si de schimbare. Mi-a placut foarte mult.“
Ariane de Bonvoisin, autoarea bestsellerului Primele 30 de zile

„Dupa ce am fost mult timp un fan al marilor eroi – Anthony Robbins, Wayne Dyer, Earl Nightingale si ceilalti – mi-am dat seama ca Dooley este cel mai articulat si cel mai literat dintre toti.“
Roger Yale, Los Angeles Entertainment Today

„Aceasta carte m-a umplut de entuziasm! Mike Dooley le-a oferit oamenilor un dar minunat. El ne-a invatat pe toti cum sa manifestam o viata plina de bucurie, adica exact ceea ce a intentionat Dumnezeu atunci cand ne-a creat.“
Neale Donald Walsh, autorul cartilor Cand totul se schimba, schimba
totul in viata ta si Conversatii cu Dumnezeu

„Aceasta carte iti poate deschide toate portile. Dupa ce vei citi Posibilitati infinite, nu vei mai vedea niciodata viata din aceeasi perspectiva.“
James Van Praagh, autorul cartii Mesaje de dincolo de moarte

Intelegerea este elixirul care iti reveleaza locul pe care il ocupi in eternitate si care iti permite sa iti aliniezi convingerile si sa iti dinamizezi imaginatia astfel incat sa realizezi toate lucrurile pe care le visezi.

Noi suntem fiinte spirituale cu un potential infinit, care se aventureaza in campul tuturor posibilitatilor, creandu-si propria realitate, propriul destin si propriul noroc.

Cartea Posibilitati infinite ofera o perspectiva inedita si inspirata asupra manierei in care ne putem descoperi adevarata menire, in care ne putem dinamiza imaginatia si in care ne putem manifesta dorintele. Mike Dooley ne explica in ea ca visele noastre nu sunt deloc accidentale sau lipsite de valoare, ci ne invita sa intelegem diferite adevaruri legate de propria noastra fiinta, inclusiv de viata pe care ne-o putem crea. Daca vei invata sa iti deschizi inima si mintea, gandind mult mai departe decat te-a invatat spiritualitatea traditionala, vei intelege ca viata este aventura suprema, oferindu-ti zilnic oportunitati care te pot conduce la descoperirea de sine si la intelegerea motivului pentru care te afli in aceasta lume.

Explorand in profunzime misterele Universului, cartea Posibilitati infinite deschide noi usi, noi ferestre si noi cai, care ne pot conduce la un mod de viata inedit, dar capabil sa ne implineasca. Pregateste-te sa ramai uimit citind ghidul lui Mike Dooley despre viata viselor tale, o viata care poate fi traita in mod semnificativ, cu iubire si in lumina.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Posibilitati Infinite – Mike Dooley”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si