Osho : Yoga suprema stiinta

35.00 lei

Osho desfide orice incercare de categorisire. Miile de prelegeri pe care le-a tinut in public acopera totul: de la cautarea individuala a sensului vietii, la cele mai acute probleme sociale si politice cu care se confrunta societatea in ziua de azi. Cartile lui Osho nu au fost scrise de el, ci reprezinta transcrierea inregistrarilor video si audio a discursurilor sale spontane, la care au asistat oameni din toata lumea.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Cu aceasta carte, se incheie seria de prelegeri pe marginea sutrelor lui Patanjali. aratand ca yoga este o arta a eliberarii, solitudinea reprezinta realizarea ultima, iar omul trebuie sa se intoarca la mintea originara.

Tu esti templul lui Dumenzeu. Tu esti salasul absolutului. Asadar, problema nu e unde sa gasesti adevarul, problema este cum l-ai pierdut. Problema nu este unde sa te duci; esti deja acolo. Opreste-te din mers. Uita de toate drumurile. Toate drumurile sunt ale dorintei, sunt extensii ale dorintei, proiectii ale dorintei: sa te duci undeva, apoi altundeva, dar mereu in alta parte, niciodata aici. Cautatorule, paraseste toate drumurile, fiindca toate drumurile duc acolo – iar Dumnezeu e aici.
Multi fug de viata doar pentru ca viata ii copleseste, iar ei nu se simt in stare sa ii faca fata. Eu nu iti sugerez asa ceva, nu sunt un escapist. Eu iti voi spune sa-ti croiesti drum prin viata, luptand, caci acesta este singurul mod in care poti deveni mai constient, mai vigilent; sa devii atar de echilibrai incat nimeni sa nu te mai poata dezechilibra; sa devii atat de linistit incat prezenta celuilalt sa nu te mai poata distrage vreodata.
Dansati in drum spre Dumnezeu, radeti in drum spre Dumnezeu. Nuva duceri la el cu o fata serioasa. Dumnezeu e deja prea plictisit de genul ala de oameni.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Osho : Yoga suprema stiinta”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si