Om treaz, Om adormit.

63.00 lei

Omul este Dumnezeu adormit, Dumnezeu este omul treaz.

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Tu! Da,tu, vei porni într-o călătorie interioară remarcabilă, căutând înțelegerea profundă a propriei tale creșteri personale și spirituale.”Om treaz, Om adormit” dezvăluie că drumul spre evoluție este un ascensiune continuă către vârfurile înalte ale potențialului tău. Fiecare pas pe care îl faci în căutarea cunoașterii și a transformării te duce la asumarea responsabilitatii, tu construiești propriul drum către fericire și împlinire.. Cartea explorează cu înțelepciune și compasiune/empatie provocările și împlinirile pe care le întâlnim în această călătorie încântătoare. Fiecare etapă a creșterii tale este o oportunitate de a descoperi abilități noi, de a dezvolta conexiuni mai profunde și de a depăși limitele impuse de identitate.
În timp ce parcurgi paginile cărții, vei afla despre:

Învățăturile esențiale ale acceptării de sine și ale iertării, care îți vor deschide poarta către dezvoltare personală autentică.

Cum să îți depășești fricile și să îmbrățișezi cu încredere schimbările și provocările vieții.

Importanța îngrijirii atente a propriei tale sănătăți mentale, emoționale și fizice.

“Om treaz, Om adormit”este ghidul perfect pentru a-ți aduce viața la un nivel mai înalt de conștiință și împlinire . Descoperă puterea din interiorul tău și transformă-ți visele în realitate, pe măsură ce urci pe culmile înalte ale propriei tale evoluții personale.
Așteaptă-te la o lectură profundă și inspirațională, care te va îndemna să aspiri mereu spre mai mult, să crești, să te dezvolți și să te afli într-o continuă ascensiune către o versiune superioară a ta. Înaintează cu curaj și deschide inima către transformarea minunată ce te așteaptă la fiecare nivel al călătoriei tale.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Om treaz, Om adormit.”

Iti mai recomandam si