Milionar peste noapte / Mark Fisher

17.10 lei

Milionar peste noapte este una dintre cele mai bune cărți pe care le puteți citi dacă aveți nevoie de încurajare și inspirație pe drumul dumneavoastră către succes și mai ales dacă sunteți la început de drum (proaspăt absolvent de liceu sau facultate). Milionar peste noapte este simplă, clară, și conține adevăruri eterne care își vor găsi calea către mintea și inima celui care cauta o direcție în viață. Este o carte pe care o poți citi într-o după amiază dar care îți poate influența în bine în mod fundamental întreaga viață.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Citiți Milionar peste noapte ori de câte ori simțiți nevoia de inspirație și de fiecare dată faceți mici schimbări în viața dumneavoastră, în felul în care priviți și înțelegeți lumea. Mesajul este simplu: succesul personal începe prin schimbarea modului în care gândiți, însă spre deosebire de multitudinea de alte cărți care au în esență același mesaj, această carte este scrisă foarte simplu, clar și într-un fel care vă permite nu doar să înțelegeți intelectual ideile ci să și simțiți cu propria dumneavoastră ființă adevărul ideilor expuse.

Prin simplitatea și claritatea ei, Milionar peste noapte este una dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală, o carte care vă educa, vă motivează și vă dă inspirația de care aveți nevoie pentru avea succes în toate acțiunile benefice pe care vi le propuneți. O puteți citi rapid și ușor și este un cadou perfect pentru cineva care caută soluții pentru a-și îmbunătăți viața pe toate planurile, începând cu cel material și terminând cu cel spiritual.

Milionar peste noapte este o carte provocatoare, bine concepută și bine scrisă, care vă va da de gândit și vă va lăsa cu convingerea că a meritat să o citiți. Deși subiectul cărții pare să fie cum să iți asiguri un viitor sigur din punct de vedere financiar, finalul ei vă va arăta că viața are sens doar când ajungeți la o stare de împlinire pe toate planurile. Citiți-o cu mintea deschisă, oferiții câteva ore din viața dumneavoastră și observați cum modul de a gândi și apoi chiar viața dumneavoastră se schimbă în bine.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Milionar peste noapte / Mark Fisher”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si