Matricea energetica - Richard Barlett

16.20 lei

„Matricea Energetica aplica principiile fizicii cuantice in domeniul sanatatii, fiind o abordare unica, dar extrem de eficienta. Aceasta tehnica reprezinta esenta medicinii energetice.”

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

MATRICEA ENERGETICA: STIINTA SI ARTA TRANSFORMARII descrie un proces de transformare usor de practicat si cu rezultate garantate, care insista asupra principiilor fundamentale ale fizicii cuantice. Aceasta carte capabila sa schimbe paradigma actual acceptata ii invata pe cititori cum sa capete acces la puterea lor creatoare, prin care isi vor putea schimba si vindeca viata. Dr. Richard Bartlett a descoperit ca ceea ce credea candva despre corpul uman nu reprezenta decat varful aisbergului. Vazand schimbarile uimitoare care se petreceau sub ochii sai si informandu-se in legatura cu transformarile invizibile care se pot produce la nivel cuantic, el a inteles ca trebuie sa transmita mai departe aceasta noua cunoastere.

In anul 1997, dr. Richard Bartlett a trait un eveniment care avea sa ii schimbe dramatic cursul vietii.

El a descoperit subit ca daca isi atinge usor clientii in timp ce se concentreaza puternic, starea lor fizica, mentala si spirituala se poate reechilibra spontan, iar tulburarile care i-au afectat ani la rand se pot vindeca fara sa lase nicio urma. Inca si mai uimitor este faptul ca el a descoperit ca le poate preda celorlalti oameni acest nou sistem terapeutic. La ora actuala, dr. Bartlett impartaseste acest fenomen cu milioane de cititori interesati sa isi descopere propria putere vindecatoare in aceasta epoca a declinului sistemului medical (care devine din ce in ce mai impersonal), prin aceasta carte, al carei potential este exploziv.

In lucrarea Matricea Energetica, dr. Richard Bartlett se inspira din extrem de popularele sale seminare si ne invata cum ne putem folosi la randul nostru de descoperirea sa. El ne descrie astfel un proces care imbina stiinta energiei subtile cu imaginatia noastra, generand rezultate cat se poate de concrete si usor de masurat. Prin folosirea fortelor cunoscute de fizica moderna, orice om poate capata acces la starea de sanatate pe care a simtit-o intr-un moment anterior, calatorind astfel in timp, reactivand aceasta stare in prezent si obtinand astfel rezultate uimitoare. Dr. Bartlett sustine cu argumente clare ca aceasta practica nu necesita niciun antrenament special, generand in schimb o transformare instantanee. Ea le sta la dispozitie tuturor celor care doresc sa o invete.

„Matricea Energetica aplica principiile fizicii cuantice in domeniul sanatatii, fiind o abordare unica, dar extrem de eficienta. Aceasta tehnica reprezinta esenta medicinii energetice.”

– C. Norman Shealy, presedinte al Seminarului Absolventilor Universitatii Holos,
presedinte fondator al Asociatiei Americane de Medicina Holistica
si autor al cartii Viata dincolo de varsta de 100 de ani

„Richard Bartlett reprezinta un dar nepretuit pentru aceasta lume. Este unul dintre putinii oameni de pe aceasta planeta care au reusit sa treaca de hotarele pe care ni le-am imaginat posibile pentru umanitate.”
– Rhonda Byrne, autoarea cartii si a filmului Secretul

„Matricea Energetica reprezinta mai mult decat o simpla noutate abstracta. Ea le ofera cititorilor un nou set de convingeri legate de sanatate, cu consecinte imediate. Ma ocup de multi ani de domeniul transformarii personale si doresc sa te asigur ca citirea acestei carti iti va trezi toate simturile, permitandu-ti sa faci mult mai multe lucruri decat te-ai fi crezut vreodata capabil.”
– John J. La Valle, antrenor NLP si coautor al cartii Ingineria persuasiunii

„Matricea Energetica este puternica, usor de invatat si simplu de folosit. Aceasta tehnica nu este limitata doar la o singura forma de vindecare. Timp de 14 ani, am asistat personal la vindecarea cu ajutorul ei a celor mai variate boli si afectiuni fizice si emotionale, inclusiv unele considerate in faza terminala. Metodele doctorului Bartlett se numara printre cele mai exceptionale tehnici de vindecare pe care le-am intalnit vreodata. De aceea, consider ca aceasta carte le va fi de folos pe termen lung tuturor celor care o vor citi.”
– Christopher Hegarty, cercetator si jurnalist specializat in domeniul
vindecarii alternative, fost redactor al Alternative Medicine Magazine

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Matricea energetica – Richard Barlett”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si