Marius Tănase - „Reconectarea cu Sinele”

49.00 lei

Informații carte fizica:
Dimensiuni: 20x13x 1,5 cm
Numar de pagini: 152
Greutate: 0,20 kg
Createrra 2023

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

’’E ok să stai cu tine. E absolut în regulă să lași din când în când mintea, grijile și lumea deoparte și să-ți asculți inima. Încă din copilărie făceam asta ori de câte ori lumea devenea prea mare sau prea dureroasă. Era felul meu de a găsi liniștea, de a visa, de a crea. Mai târziu am descoperit că pot să-mi ofer și conștient momentele de solitudine, fără să mai fie nevoie să fug, să evadez din lume. Manuscrisul cărții pe care o ții acum în mâinile tale a fost creat într-un astfel de moment. Am locuit două săptămâni într-o cabană izolată în inima munților, fără electricitate sau semnal la telefon. Am vrut să merg la capătul lumii pentru a scoate la suprafață esența Ființei.
Scrisă sub forma unui jurnal pe parcursul celor două săptămîni, cartea de față este totuși mai mult decât atât. E o sinergie a cunoștințelor și experiențelor de viață, puse în contextul emoțiilor și conștientizărilor de moment. Aș putea spune că structura acestei cărți s-a creat singură, fiindcă tot ce a fost necesar să fac a fost să-mi ascult inima, să mă adâncesc în interior. Acolo se află „Sinele” nostru suprem. De îndată ce ne reconectăm cu acest Sine se creează coerența cu sinele mai mic, care e rațiunea limitată de timp și spațiu.’’

 

Cititorul va călători alături de autor prin emoțiile si revelațiile traite pe parcursul unei experiențe inedite, intime și spirituale, dar totodată va descoperi și instrumente, metode și idei pentru a trăi o viață cu sens, mai fericită și mai împlinitoare.

În cuprinsul acestei cărți vei afla despre:

 • capacitatea curajului de a susține evoluția spirituală prin schimbarea paradigmelor personale;
 • puterea autenticității de a spori încrederea în sine și de a crea legături emoționale sănătoase cu oamenii;
 • dentificarea credințelor limitative care ne restrâng viziunea asupra lumii și descoperirea angajamentelor sufletești care se ascund în spatele acestora;
 • mportanța conștientizării relației minte-corp-suflet pentru a dobândi echilibrul fizic și emoțional;
 • abordarea religiei și a divinității printr-o perspectivă personală, în acord cu propriul adevăr și cu propria intuiție;
 • soluția detașării pentru a evita sau îndepărta suferința asociată emoțiilor distructive;
 • înțelegerea sursei egoismului si îmbrățișarea altruismului pentru o viață nobilă și fericită;
 • Asumarea responsabilității pentru a experimenta o viață trăită cu putere.
 • Bonus: interviu cu Marius Spiridon, mentorul autorului, creatorul cursurilor de dezvoltare personala din seria ’Trăiește viața în termenii tăi’’, autorul cărților ’’Karma de neam’’, ’’Fii o forță a naturii’’, ’’Trăiește o viață nelimitată’’ și ’’Universul dezvrăjit’’.

 

Informații carte fizica:
Dimensiuni: 20x13x 1,5 cm
Numar de pagini: 152
Greutate: 0,20 kg
Createrra 2023

Recenzii (2)

2 recenzii pentru Marius Tănase – „Reconectarea cu Sinele”

 1. Iulian

  O carte deosebită, intensă, dar ușor de citit și de înțeles. Autorul descrie trăirile proprii într-o perioadă de izolare, departe de civilizație și de cei dragi. Însăsi acestă separare îi permite să acceseze amintiri și lecții din întreaga viață.
  Pe măsură ce trec paginile simți cum crești odată cu autorul, cum ți se ascut simțurile, cum tânjești după o clipă în natură și după un moment cu tine însuți… Moment pe care cu toții îl merităm.

 2. Daniela Carp

  O carte care se descopera prin trairile propriului ei creator, care are curajul sa si deschida inima autentica si sa si recunoasca neputintele, slabiciunile si fricile, dobandind puterea de a fi exact asa cum este!
  Doar punerea acestor trairi in lume, pot imbogati interiorul nostru citind si traind cu autorul experienta propriei lui trairi atat de deschisa si autentica!
  Te felicit Marius pentru efortul tau si pentru curajul de a te deschide in fata noastra a tuturor cu sufletul!
  👏👏👏

Adaugă o recenzie

Iti mai recomandam si