Magia - Rhonda Byrne

65.70 lei

Rhonda Byrne este producatoarea filmului The Secret (film care ne prezinta Legea Atractiei si energia din jurul nostru, energia Universului) si autoarea catorva carti in care se face referire la acest film ( Secretul, Puterea, Euroul si Magia). Magia este cartea in care Rhonda vorbeste despre recunostinta si despre cate se pot schimba in starea noastra interioara atunci cand suntem constienti de binecuvantarile primite. “ Atunci cand te simti recunoscator pentru toate lucrurile bune din viata ta, oricat de minore ar fi acestea, numarul lor incepe sa creasca”. In prima parte a cartii autoarea ne prezinta cum era viata ei inainte si cum s-a schimbat dupa ce ea a inceput sa fie recunoscatoarea pentru ceea ce primea. In cele 28 de lectii ale acestei carti am invatat cat de important este cuvantul multumesc, cat de importanti sunt oamenii care trec prin viata noastra (parinti, bunici, profesori…)ei sunt cei care ne ajuta sa ne formam, ca sanatatea este cea mai mare comoara pe care un om o poate detine si ca nu ai cum sa primesti mai mult daca nu esti recunoscator pentru ceea ce ai.

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

UN SINGUR CUVÂNT POATE SCHIMBA TOTUL

Există un text sacru care timp de 2.000 de ani a generat foarte multă confuzie şi care a fost interpretat greşit de către majoritatea celor care l-au citit. Foarte puţini oameni de-a lungul istoriei au înţeles că acest text reprezintă o ghicitoare şi că celui care o rezolvă – celui care dezvăluie misterul – i se va înfăţişa o nouă lume în faţa ochilor.

În cartea Magia, Rhonda Byrne dezvăluie lumii întregi acest mister care poate schimba viaţa celor care îl înţeleg. Ea îţi propune o călătorie incredibilă care va dura 28 de zile, de-a lungul căreia te va învăţa cum să aplici această cunoaştere în viaţa ta de zi cu zi.

Indiferent cine eşti şi unde te afli de-a lungul călătoriei tale prin viaţă, indiferent de circumstanţele curente cu care te confrunţi, Magia îţi va schimba întreaga viaţă!

Pentru informaţii suplimentare legate de Magia, vizitează site-ul www.thesecret.tv

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magia – Rhonda Byrne”

Iti mai recomandam si

-10%
-10%

Dezvoltare personală

Eroul (Secretul): Cartea 4

36.00 lei

S-ar putea sa-ti placa si