Întinerirea / Harald Tietze

22.00 lei

În Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânire Harald W. Tietze ne propune tinerețe fără bătrânețe și viață fără moarte. Basm sau realitate. De câte ori ați auzit vorbindu-se despre ceva inedit, despre ceva ce părea imposibil … dar peste ani a devenit normal, posibil, mai mult toată lumea îl consideră ceva firesc.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânire ne propune o serie de sfaturi și procedee utile pentru a găsi tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte la care visăm cu toții.

În anul 1984, dr. Hartman, considerat astăzi părintele teoriei îmbătrânirii pe baza radicalilor liberi, a afirmat că “foarte puțini indivizi (poate chiar nici unul) își ating potentialul maxim al duratei de viață. Mulți oameni mor prematur din cauza diferitelor boli, a căror instalare este favorizată de prezența radicalilor liberi. A fost nevoie de 30 de ani pentru ca lumea să înceapă să acorde atenția cuvenită teoriei radicalilor liberi a doctorului Hartman. La ora actuală, comunitatea științifică, precum și numeroși profesioniști ai medicinii sunt convinși de juștețea teoriei sale. Antioxidarea sau neutralizarea radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților este considerată astăzi o metodă de încetinire a procesului de îmbătrânire”, declara Arthur M. Echano, dr. în medicina, specialist în medicina nutrițională, ionizare și homeopatie.

Fragment din cartea Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânire

De-a lungul anilor, în corpul nostru se acumulează deșeuri organice acide. Chiar și alimentele puternic alcaline conțin anumite substanțe capabile să genereze acizi, contribuind chiar și ele la această acumulare de deșeuri acide. Așa se explică de ce urina poate fi acidă în pofida unei diete bazate în majoritate pe alimente alcaline. Mi-am monitorizat personal urina timp de 16 ani, iar la început nu-mi venea să cred că acest lichid nu este oglinda fidelă a alimentelor pe care le ingerez în ziua respectivă, ci mai degrabă o oglindă a alimentelor pe care le-am ingerat în ultimele decenii. Mi-a luat mult timp să înțeleg că mostrele de urina, în special cele care nu sunt luate imediat după o perioadă de odihnă, nu au o valoare reală în stabilirea acidității sau alcalinității sângelui.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 1 cm
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Întinerirea / Harald Tietze”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si