In cautarea excelentei

25.00 lei

Aceasta carte este o colectie de rugaciuni din toate religiile lumii precum si ale unor oameni de succes din toate domeniile de activitate, adunate in scopul de a-ti rafina mintea, purifica inima si trezi constiinta de sine.

Rugaciunea este cea mai puternica forma de energie pe care o poate genera cineva.

In cautarea excelentei de O.P. Ghai este o antologie despre puterea rugaciunii. Poeme, randuri bogate, perle de intelepciune din toate religiile lumii, adunate de autor in scopul atingerii excelentei in orice domeniu al vietii si a dobandirii unei stari de fericire si pace mentala.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Rugaciunea. O forta energizanta
Rugaciunea este absolut necesara in procesul de eliberare a energiei spirituale.
Oamenii se roaga mai mult in prezent decat in trecut, intrucat ei au constatat ca rugaciunea le confera un spor de eficienta personala. Rugaciunea ii ajuta sa capteze anumite forte spirituale si sa le utilizeze apoi in mod eficient.
Un faimos psiholog a spus: „Rugaciunea este cea mai mare putere pe care fiinta umana o are la dispozitie pentru a-si rezolva problemele personale. Aceasta putere ma umple de uimire.”

Puterea rugaciunii este o forma de manifestare a energiei. Asa cum exista anumite procedee tehnice pentru a elibera energia atomica, tot astfel exista procedee stiintifi ce pentru eliberarea energiei spirituale existente in fiinta umana, utilizand mecanismul rugaciunii. Demonstratii ale modului cum actioneaza aceasta forta energizanta sunt evidente.

Puterea rugaciunii se manifesta pana si in incetinirea procesului de imbatranire, impiedicand sau limitand deteriorarea corpului fizic odata cu trecerea anilor. Nu este neaparat necesar ca, pe masura ce acumulam ani de viata, sa ne pierdem energia vitala de baza si sa devenim slabi si apatici. Nu este nevoie ca spiritul nostru sa piarda din vigoare, sa devina uscat si marginit. Rugaciunea ne improspateaza spiritul in fi ecare seara si ne reinnoieste puterile in fiecare dimineata. Ne indruma in problemele noastre de viata, atunci cand este corect facuta, si permite accesul la rezervorul imens de energie al subconstientului. Ne pune in legatura cu fortele care determina daca actiunile noastre sunt corecte sau gresite. Rugaciunea are puterea de a ne mentine in sfera deciziilor benefice. Rugaciunea care ne conduce catre subconstient are puterea de a ne transforma launtric profund. Ea elibereaza uriase rezerve de energie, si-i permite apoi acesteia sa curga liber prin noi. – Norman Vincent Peale

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „In cautarea excelentei”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si