Himalayan blue

95.00 lei

În “Himalayan blue” cititorii sunt invitați să parcurgă alături de Raluca Uzum, o femeie extraordinară, povestea captivantă a celor nouă expediții care i-au schimbat viața în inima Himalayei. De la primele ei urcări în munții Carpați până la cucerirea înălțimilor himalayene, Raluca ne dezvăluie nu doar frumusețea și pericolele acestor expediții, ci și transformările interioare prin care a trecut în căutarea împlinirii și a sensului.

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Cartea explorează dificultățile fizice și psihologice întâmpinate de Raluca Uzum pe parcursul fiecărei expediții, oferind o perspectivă intimă asupra curajului și determinării necesare pentru a se confrunta cu cele mai dure condiții. De la momentele de triumf, la momentele de îndoială și teamă în fața naturii necruțătoare, Raluca Uzum își deschide sufletul în paginile acestei cărți.

“Himalayan blue” este mai mult decât o simplă relatare a unor ascensiuni montane; este o meditație profundă asupra limitelor umane, a perseverenței și a conexiunii profunde cu natura. Raluca Uzum împărtășește cu sinceritate lecțiile de viață învățate pe parcursul acestor expediții, inspirându-i pe cititori să își urmeze propriile vise, indiferent de înălțimea lor.

Această carte este un omagiu adus spiritului uman și voinței de a explora necunoscutul, oferind o lectură captivantă și motivațională pentru toți cei care aspiră să atingă noi înălțimi în propriile lor vieți.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Himalayan blue

  1. Cristina

    Recomand cu căldură!

Adaugă o recenzie

Iti mai recomandam si