Ghidul sexualitatii iluminatoare

29.00 lei

Ghidul sexualitatii iluminatoare prezinta practici de dezvoltare a capacitatilor sexuale si de transformare a fluxului de energie sexuala specifica, in sentimente profunde, deschidere sufleteasca si beatitudine. In prima parte a cartii este descrisa distribuirea energiei interioare, astfel incat o infuzie de relaxare profunda, de senzualitate si de dragoste neconditionata sa poata aduce actului sexual un plus de fericire.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Partea a doua se concentreaza pe modurile in care barbatii si femeile pot experimenta orgasme multiple, traite cu intregul corp. In partea a treia sunt prezintate tehnici pentru atingerea placerii sexuale extreme si a libertatii spirituale. Partea a patra prezinta tehnici avansate pentru cititorii ce doresc sa isi dezvolte si mai mult capacitatile sexuale.

Este o carte care se adreseaza tuturor celor care se iubesc si care doresc sa descopere modalitati prin care lumina iubirii sa se exprime liber in corpul lor, inlaturand manifestari superficiale care se opun acesteia, precum rezistenta emotionala ori teama de a intelege iubirea profunda ca fiind adevarata noastra natura.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghidul sexualitatii iluminatoare”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si