Floarea vietii Un secret stravechi vol I

91.00 lei

Drunvalo Melchizedeck prezinta prin text si grafice prima parte a atelierului Floarea Vietii aducand la suprafata misterele a aceea ce am putea fi, de ce omenirea este asa cum este si ce sunt energiile subtile care permit trezirii noastre sa infloreasca.

Odata, toate formele de viata din Univers cunosteau Floarea Vietii ca model al creatiei – un tipar geometric care ne poarta prin existenta fizica, atat in interior cat si in exterior. Apoi, noi am cazut in intuneric de la un nivel de constiinta foarte inalt si astfel am uitat cine am fost. Secretul s-a pastrat mii de ani in artefacte si sculpturi stravechi, raspandite in lumea intreaga. Acest secret se afla codificat in celulele fiecarei forme de viata.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Acum ne trezim din acel somn, scuturand toate credintele vechi ale mintii si incepem sa percepem stralucirea acestor zori noi de lumina, care strapunge ferestrele perceptiei. In acest volum, Drunvalo Melchizedek prezinta prin text si grafice prima parte a atelierului Floarea Vietii, aducand la suprafata misterele a ceea ce am putea fi, de ce omenirea este asa cum este si ce sunt energiile subtile care permit trezirii noastre sa infloreasca si sa ajunga la adevarata sa frumusete.

Geometria sacra este forma prin care fiinta noastra si aspectele vietii percep ordinea divina in aceasta realitate.

Noi putem urma aceasta ordine pornind de la invizibilul atom si ajungand pana la infinitele stele, si astfel, cu fiecare pas pe care il facem, descoperim un nou aspect de-al nostru. Informatia din aceasta carte este doar una dintre cai, dar printre linii si desene se afla pietrele pretioase ale intelegerii feminine intuitive. Le puteti vedea stralucind in jurul urmatoarelor idei provocatoare:

  •  AMINTIREA STRAVECHIULUI NOSTRU TRECUT – Cum caderea Atlantidei ne-a schimbat realitatea
  • SECRETUL FLORII REVELAT – Geometria sacra, samanta vietii, steaua tetraedrica, universul sinusoidal, inversiunea polilor magnetici
  • ASPECTUL MAI INTUNECAT AL PROPRIULUI NOSTRU PREZENT SI TRECUT – Inima noastra in pericol, era glaciara, istoria lumii
  • CAND A INTRAT EVOLUTIA IN COLAPS SI A APARUT RETEAUA CHRISTICA – Cum au participat lemurienii la evolutia constiintei umane, decizia fatala a celor de pe Marte, reteaua planetara
  • ROLUL EGIPTULUI IN EVOLUTIA CONSTIINTEI – Torul, Labirintul, Oul Vietii, Solidele Platonice, Cristale Vii
  • GEOMETRIILE CORPULUI UMAN – Canonul lui Leonardo da Vinci, misterul desenului masonic, numarul de aur, progresia Fibonacci, raportul divin phi.

Explorati miracolul existentei noastre hoinarind pe taramul geometriei, al stiintei, al istoriei stravechi si a noilor descoperiri. Vedeti cu viziunea largita a lui Drunvalo si a modelului Floarea Vietii. In volumul 2 veti gasi informatii detaliate despre Mer-Ka-Ba, campul energetic al corpului de lumina uman, care are 17 m diametru. Aceasta cunoastere va va conduce spre inaltare si catre urmatoarea.

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Floarea vietii Un secret stravechi vol I”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si