Femeia renăscută ȋn credinţă

62.00 lei

Prețul de vânzare doar in luna martie 62 lei de la 88

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Cartea „Femeia Renăscută în Credință” a luat naștere în momentul în care mi-am dorit să-mi fructific darurile primite de la Bunul Dumnezeu și să aduc contribuție în lume prin toate felurile mele de a fi.
Ea a apărut printr-o sclipire divină. Într-un moment, Dumnezeu mi-a dat acest gând: Ce-ar fi ca eu să mă exprim în cuvinte și să împărtășesc care a fost procesul parcurs în vindecarea mea, cum am renăscut în credință și să manifest în scris toată transformarea ? Așa a început scrierea cărții de la un gând, o idee – o idee binecuvântată de Bunul Dumnezeu.
Ea A luat naștere din iubire, din dorința de a contribui în lume, de a te susține, de a-ți oferi încredere în forțele tale proprii, de a-ți găsi puterea de a face o diferență în viața ta, de a te ridica și de a merge mai departe, cu ajutorul Domnului.
Te îmbrățișez acum cu iubire și îți spun cu toată dragostea că în această carte am împărtășit cu tine povestea mea, cum am ajuns eu de la nisipuri mișcătoare să renasc în credință.
Te invit, acum și aici, să ne conectăm împreună, să descoperi pașii pe care i-am parcurs, să vezi cum am ajuns de la întuneric la lumină, cum am ajuns să mă conectez cu sinele meu, să descopăr darurile divine, să mă regăsesc și să renasc în credință.
Tot aici vei găsi mai multe exerciții, care pe mine m-au susținut în procesul de vindecare a sufletului și a trupului. Au fost scrise cu intenția de a parcurge împreună acest proces de vindecare și de a te susține și pe tine prin experiența mea.
Prin aceste pagini scrise intentionez să avem o conectare profundă și fiecare rând, fiecare emoție să ajungă în sufletul tău. Să simți puritatea, vulnerabilitatea, libertatea, blândețea, iubirea, recunoștința și bucuria cu care am scris aceste rânduri pentru tine.
În carte, vei găsi câteva interviuri de la persoane care s-au vindecat sau care au depășit un eveniment din viața lor. Aceste persoane m-au inspirat și m-am simțit onorată că au acceptat cu bucurie și cu dragoste să împărtășească din experiențele lor. M-am gândit să vin și cu aceste interviuri pentru a te inspira la renaștere și transformare.
Am avut bucuria să descopăr că pot scrie și poezii și din iubire pentru tine, suflet drag, am scris în carte câteva din poeziile mele.
Intenția mea este ca, toate aceste rânduri și prin tot ceea ce am împărtășit cu tine, să-ți coloreze viața, să-ți bucure sufletul, să știi că sunt aici cu tine și să-ți aducă o rază de lumină acolo unde ești.
Îți mulțumesc pentru alegerea de a ne conecta împreună și de a citi această carte, care îți va ghida pașii spre o cale de transformare și renaștere.
Te invit, acum și aici, să parcurgem împreună în această călătorie.
Te îmbrățișez infinit cu iubire!

Recenzii (6)

6 recenzii pentru Femeia renăscută ȋn credinţă

 1. Ioana Ciobanu

  Am citit cartea dintr-o suflare si am plans. A trezit in mine bucuria si dorinta de a trai viata din plin, de a ma bucura ca traiesc si nu in ultimul rand de a-i multumi lui Dumnezeu pentru tot.

 2. Ioana Ciobanu

  Am citit cartea dintr-o suflare si am plans.A trezit in mine bucuria si dorinta de a trai viata din plin,de a ma bucura ca traiesc si nu in ultimul rand de a-i multumi lui Dumnezeu pt tot.

 3. Catalin

  O carte care te trezeste la viata,te face sa-ti pretuiesti mai mult viata dar si sa i multumesti divinitatii pt tot.

 4. Dorina Guta (proprietar verificat)

  Odată începută cartea nu am mai lăsat o până la final. Am călătorit virtual alături de tine cu lacrimi și tristețe ,dar bucuria vindecării sufletești și trupești învinge!
  Nu uita că ești o învingătoare! Te îmbrățișez cu mult dor,abia aștept revederea!Cu Dumnezeu înainte!🙏❤️🙏

 5. Dorina Guta (proprietar verificat)

  Odată începută cartea nu am mai lăsat o până la final. Am călătorit alături de tine cu lacrimi și tristețe,dar vindecarea sufletească și trupească a învins și asta a adus bucurie!
  Felicitări! Cu Dumnezeu înainte este mai ușor totul . Te îmbrățișez cu mare drag și dor!

 6. Iulia

  Pentru mine cartea aceasta reprezinta un mesaj al Universului sau al Lui Dumnezeu, in care ne roaga sa privim viata cu simplitate si bunatate. Merita recitita ori de cate ori simtim apasarea cotidianului.

Adaugă o recenzie

Iti mai recomandam si