Eu sunt.De la tiparul Copilului Interior la tiparul CREATOR

85.00 lei

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

În viaţă, deseori tindem să supravieţuim, să ne pliem pe nevoile și așteptările altora, uitând adesea de propria noastră esenţă și de puterea care zace în noi. Dar acum, o călătorie extraordinară începe, și te invit să fii parte din ea.
„Eu Sunt” nu este doar o carte – este o cale către transformare, către adevărata ta potenţă. Această carte te va ghida printr-o călătorie fascinantă în tine însuţi, dezvăluindu-ţi instrumentele și abilităţile necesare pentru a trece de la supravieţuire la trăirea autentică și plină de înţeles.

„EU SUNT” este oglinda sufletului nostru. Este o amintire a forţei noastre interioare și a faptului că suntem responsabili pentru călătoria noastră pe această planetă. Cu fiecare „EU SUNT” ne asumăm identitatea, ne exprimăm dorinţele și direcţionăm energia noastră spre ceea ce dorim să creăm.

Recenzii (9)

9 recenzii pentru Eu sunt.De la tiparul Copilului Interior la tiparul CREATOR

 1. Nazare Andreea

  Foarte mișto cartea!Recomand🥰

 2. Valerica

  O carte care merită citită și recitită cu fix și foaie în mână ! Puse în practică exercițiile care nii se faciliteaza in ea ! Mulțumim pentru acest ghid !

 3. Violeta

  O carte cu explicații simple și exerciții practice care pentru mine a devenit o busolă. Când mă simt prea angrenată în exterior mă întreb: “EU SUNT acum?” și atunci mă folosesc de metodele și tehnicile prezentate în carte pentru A FI!

 4. Ramona

  Atunci când simți …
  Că nimeni nu te ascultă,
  Că viața nu mai are rost,
  Că oamenii sunt răi cu tine,
  Că totul e întors pe dos …
  Așează -te pentru o clipă,
  Respiră cât mai generos,
  Deschide cartea și citește.
  Coboară- n suflet, si astfel te vei regăsii
  Această carte e despre tine, îți spun și ai să înțelegi
  Că viața merită trăită, și adevărul să fie rostit
  EU SUNT, un amalgam de sentimente
  Eu sunt o inimă rănită,
  Sunt și copil, și victimă și sabotor
  Și pacea o să mi-o găsesc …
  Eu simt si stiu că pot, destinul să mi-l împlinesc ….
  Cu recunoștință pentru ANCA Bucur.

 5. Madalina (proprietar verificat)

  Recomand cu drag cartea, ca pe o călătorie de autocunoaștere prin care te poți privi cu alți ochi, atât pe tine, cât și pe ceilalți. ❤️

 6. Morozan Dana-Maria

  Draga mea Anca, nu gasesc cuvinte suficiente si potrivite sa iti spun cat iti sunt de recunoscatoare ca existi! Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-a creat atat de minunata si ca ai atata inspiratie, iubire, creativitate, frumusete, compasiune. Iar tie suflet drag si frumos iti multumesc mult ca le-ai imbinat atat de bine in aceasta carte! Datorita aplicarii in viata mea a teoriei, a exercitiilor din cartea ta si terapiei de grup si individuale in care m-ai indrunat pas cu pas astazi sunt creatoarea vietii mele. Te iubesc!

 7. Camelia

  Aceasta carte este o calatorie fascinanta in descoperirea de sine, a lumei interioarei si in a intelege mai profund emotiile.
  In acelasi timp ne ofera un cufar magic plin cu instrumente practice.
  Recomand aceasta carte din toata inima, este un exemplar care te poate ghida mereu in viata.
  Vrei sa te cunosti mai bine? Vrei sa cunosti mai pe cel de linga tine? Atunci, deschide usa si paseste in lumea captivanta a emotiilor.

 8. Mihaela

  Mă regasesc în fiecare pagină a cărții…, am citit-o și recitit-o cu creionul in mână si m-am vazut si am vazut fiecare arhetip în mine însămi, iar pentru a știi să mă vindec practic exercițiile prezentate ,de Anca, cu multă iscusință.

 9. Eny Pavelescu

  Vrei sa te cunosti si sa te intelegi mai bine, vrei sa sti de ce se repeta anumite tipare in viata ta si vrei sa gasesti o rezolvare?
  Acestea erau intrebarile mele cheie la momentul achizitionarii cartii. M-am lasat purtata de emotia si puterea vindecatoare imprimată pe fiecare pagina.
  Aceasta carte este un sprijin
  considerabil in procesul de autocunoastere si dezvoltare.
  Este um mix foarte interesat intre teorie, soltutii si practici ajutatoare, studii de caz si povesti de viata fascinante si inspirationale.
  Multumesc !

Adaugă o recenzie

Iti mai recomandam si