Efectul Umbrei

43.00 lei

Umbra exista in fiecare dintre noi. Ea face parte integranta din noi. Din pacate, noi ne petrecem o mare parte din viata fugind de ea. Departe de a fi atat de inspaimantatoare cum credem, latura noastra intunecata ne promite o viata mai buna si mai implinita. Umbra noastra se manifesta in fiecare zi. Ea este motivul pentru care ne infuriem atunci cand un prieten apare la intalnire cu zece minute mai tarziu, pentru care tipam la parintii sau la copiii nostri, chiar daca acestia nu au gresit cu nimic, si pentru care ne sabotam propriul succes in momentele cele mai nepotrivite cu putinta. Atat timp cat nu ne vom accepta natura dualista, noi vom continua sa ne ranim pe noi insine si pe cei dragi, dar si sa ne ignoram potentialul real.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Deepak Chopra, Debbie Ford si Marianne Williamson – toti autori ai unor bestselleruri din lista ziarului New York Times si maestri de recunoastere internationala – s-au reunit pentru a-si impartasi cunoasterea legata de cel mai important obstacol in calea fericirii noastre: umbra. Fiecare din cei trei aduce lumina (in sectiunea din carte care le este consacrata) asupra acelor aspecte ale fiintei noastre pe care le negam, dar care ne controleaza totusi viata. Noi nu putem descoperi altfel darurile naturii noastre autentice decat prin acceptarea umbrei noastre.

Combinand intelepciunea a trei experti, cartea Efectul umbrei reprezinta un ghid practic si profund care ne poate ajuta sa descoperim darurile pe care le ascunde umbra noastra. Cei trei autori ridica valul sinelui nostru fals si ne arata ce se ascunde in spatele acestuia, eliberandu-ne astfel de trecut si indemnandu-ne sa ne continuam calatoria catre desavarsire. Atunci cand nu ne vom mai trai viata pe jumatate, noi vom deveni capabili sa ne indeplinim visele si sa ne asumam fericirea care reprezinta dreptul nostru prin nastere.

 

Este suficient sa privesti in jurul tau in lumea naturala pentru a gasi nenumarate dovezi ca frumusetea, forma, ordinea si cresterea au supravietuit miliarde de ani. Atunci cand te confrunti cu umbra ta, te pui implicit la unison cu aceasta forta atotputernica. Umbra nu este un oponent de care sa te temi, dar este totusi unul foarte serios. Oricat de puternica ar fi, puterea totalitatii este infinit mai mare si, in mod miraculos, iti sta la dispozitie.

DEEPAK CHOPRA

Incercand sa manifestam doar acele calitati despre care credem ca ne vor garanta acceptarea celor din jur, noi ne reprimam cele mai pretioase si mai interesante talente sau atribute, condamnandu-ne astfel la o viata banala, in care nu facem decat sa jucam la infinit acelasi scenariu de mult uzat. Asumarea partilor pe care pana acum le-am respins, proiectandu-le in intunericul umbrei, reprezinta cea mai sigura modalitate de a ne actualiza intregul potential uman. Daca ne imprietenim cu ea, umbra devine o harta divina. Citita si urmata corect, ea ne poate reconecta cu viata pe care ar trebui sa o traim, cu personalitatea pe care ar trebui sa o avem si cu contributia pe care ar trebui sa o oferim societatii.

DEBBIE FORD

De multe ori, noi ne temem sa ne privim umbra in fata, pentru a evita astfel rusinea sau stanjeneala care insotesc de regula recunoasterea unei greseli. Ni se pare ca daca ne vom privi prea direct, vom fi expusi in toata goliciunea noastra. Nu dorim sa ne privim in fata umbra, intrucat ne temem de ceea ce am putea gasi aici. In realitate, singurul lucru de care ar trebui sa ne temem este ignorarea umbrei, intrucat exact acest lucru o alimenteaza. Odata, am privit in fata un aspect al fiintei mele pe care l-am evitat foarte mult timp, intrucat mi se parea prea dureros. Cand am facut-o, am trait o surpriza neasteptata. In loc sa simt ca ma detest singura, am fost inundata de un val de compasiune, intrucat am inteles cata durere as mai fi experimentat daca as fi continuat sa imi ignor acel aspect.

MARIANNE WILLIAMSON

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Efectul Umbrei”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si