EAlibru- Urmează-ți calea proprie către echilibrul infinit și abundență

71.00 lei

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Te întrebi adesea care este misiunea ta în lume? Care este călătoria ta interioară și cum îți administrezi timpul îndreptându-te spre îndeplinirea viselor tale ? Cum stai cu echilibrul între viața profesională și cea personală? Și de ce nu se reflectă mereu în contul tău bancar eforturile susținute pe tot parcursul zilei?
Cartea aceasta este o comoară de inspirație, ghidându-te în explorarea acestor întrebări, iluminând calea spre atingerea obiectivelor și restabilind echilibrul, abundența și liniștea în viața ta. Povestea este un dans cu învățăminte prețioase și transformări personale ale celor trei personaje fascinante : Andreea, navigând prin labirintul incertitudinii în căutarea propriei direcții; Ana, o antreprenoare hotărâtă să-și vadă afacerea înflorind; și George, un CEO a unei corporații masive ,confruntându-se cu provocări masive pentru a schimba cultura și sănătatea financiară a acesteia.
Cei trei așteaptă nerăbdători să împărtășească înțelepciunea câștigată din propriile lor călătorii, iar eu sunt profund recunoscătoare că le-ai dat viață prin interesul și curiozitatea ta. Împreună, vom descoperi că aceste personaje reflectă nu doar experiențele lor, ci și fragmente din călătoria ta, din călătoria noastră colectivă spre o evoluție mai înțeleaptă și mai plină de semnificație în viața noastră.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „EAlibru- Urmează-ți calea proprie către echilibrul infinit și abundență”

Iti mai recomandam si