De la Liga Cocosatilor spre Leadership - Eduard Mitrofan

49.00 lei

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Recenzii (9)

9 recenzii pentru De la Liga Cocosatilor spre Leadership – Eduard Mitrofan

 1. Dacian Pășcuță, coach acreditat în metoda de identificare a valorilor personale Dr. John Demartini

  Cred că un lider se naște în clipa când se vede responsabil. Dar ce face pe urmă? Cum își cristalizează crezul și-n ce practici îl duce? Această carte vine cu propuneri minunate, care să ghideze și să inspire orice lider pe drumul său.

 2. Dan Luca, Fondatorul Proiectului 5 A.M.

  Eduard și-a pus sufletul pe masă și a scris cartea devenirii lui. Firul roșu care unește toate părțile componente este „transformarea”, evadarea din constrângeri, devenirea și procesul prin care o persoană își poate depăși condiția inițială. Îmbină foarte bine partea introspectivă cu planul practic de evoluție și transformare. O lectură necesară!

 3. Marius Spiridon, Fondatorul Proiectului Createrra si a Programului de Leadership

  Există oameni care scriu cărți și există cărți care scriu oameni. Primele sunt rezultatul hărniciei și disciplinei. A doua categorie însă, este opera unui om care se lasă în voia harului său și are încredere în cine este cu adevărat.
  Eduard nu a scris o carte aici. El doar și-a deschis aripile și s-a lăsat purtat de viitorul său ca leader. Eduard este un Om care oferă altor oameni posibilitatea de a se lăsa inspirați către Unitate, de a contribui și a aparține în înfăptuiri cu rost.
  De la Liga Cocoșaților spre Leadership este un instructaj de deschidere a inimii pentru cei dispuși a face cunoștință cu potențialul lor.
  Eduard este acolo, la fiecare pas, cu tot ce e necesar unor aripi să poată zbura: încredere, echilibru, creativitate, misiune…

 4. Christiana Budică (Stancu), artist marțial, campioană mondială Kickboxing și MMA, pictor profesionist

  Cred că trăim într-o lume de Cocoșati, mai mult sau mai puțin evidenți, cu dorința de a deveni lideri, dar fără un plan exact, motiv pentru care vedem mulți oameni cu multe dorințe, dar fără a ști cum să și le îndeplinească. Această primă carte scrisă de prietenul meu, Eduard Mitrofan, este mai mult decât o carte clasică de dezvoltare personală, pentru că nu cred că a scris-o ca fiind o carte de acest gen. Cred că e o împărtășire a experienței lui de la starea de cocoșat la starea de lider și un ghid clar cu informații personale, dar și preluate direct prin interviuri de la oameni care au reușit în domeniile lor, inspirând și ajutând oameni. Este un curaj și o mărturie că orice este posibil dacă suntem dispuși să ne modelăm și să ne remodelăm continuu. Felicitări! Așteptăm următorul proiect scris!

 5. Alina Dunuta

  Eduard, Iti multumesc mult! Am inceput sa citesc cartea de la prietenul meu Florian, care a cumparat-o la lansare si chiar azi dimineata ii spuneam:
  “Wow, cat de simplu si pe limba oricui a scris. Ce claritate imi ofera. imi place! Este inspiratia mea dimineata la cafea. ”
  Abia astept sa recomand si altora. Iti doresc sa inspiri cat mai multe sute de mii de oameni.

 6. Petrisor Ilie

  Din perspectiva unui antreprenor incepator, gasesc ca este mai mult dacat o carte “de citit”, este o carte “de studiat”. Am marcat multe referinte la “de aprofundat”.
  Este una dintre acele carti care iti schimba putin “directia”, te pune pe ganduri si te indreapta spre analiza si constientizare.
  Imbina exemple personale cu probleme adanc studiate in leadership, intr-o nota clara, motivanta si inspirationala.

 7. Simion Pop (proprietar verificat)

  L-am întâlnit pe Eduard in 2021 in Egipt, iar acum am deosebita onoare sa am in mana cartea al cărei autor este! Aproape am terminat-o și pot spune cu certitudine, că-mi este de un real folos!
  Am avut conștientizări, confirmări acolo unde nu eram sigur de cum vad eu lucrurile, am aflat informații și concepte noi, deci, n-o mai las din mână până o termin!😊
  Cu recunoștință și aleasă prețuire, mulțumesc🙏
  Simi Pop

 8. Simion Pop

  Mulțumesc pt valoarea autentică a experiențelor din carte. Conștientizări, confirmări, informații și concepte noi, ajuta mult.
  Mulțumesc🙏

 9. Delia Cruceru (proprietar verificat)

  Eduard Mitrofan , a fost director pe România,apoi pe Europa a companiei cu care colaborez. A renunțat la aceasta funcție, pentru a avea libertatea de a-și împlini misiunea și a-si folosi la maxim potențialul.Cartea este o inspirație, o sursa de sfaturi înțelepte de la un OM care își respecta valorile și oferă idei de a ne găsi “acea implinire, acea emoție pe care o imbratisam, atunci când simțim ca avem succes” Cu maxima recunostiinta si multumire pentru aceasta carte care poate fi o inspirație pentru mulți!!

Adaugă o recenzie

Iti mai recomandam si