Cultivarea luciditatii - Mark Williams, Danny Penman

30.00 lei

Cultivarea luciditatii iti prezinta un set de practici simple, dar extrem de eficiente, pe care le poti integra in viata de zi cu zi pentru a iesi din cercul vicios al anxietatii, stresului, nefericirii si epuizarii. Ea promoveaza o stare de fericire si de pace care iti patrunde pana in oase. Luciditatea se impregneaza in tot ceea ce faci si te ajuta sa intampini cu curaj tot ce iti prezinta viata.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Aceasta carte se bazeaza pe Terapia Cognitiva bazata pe Cultivarea Luciditatii (TCCL). TCCL are in centrul ei o forma de meditatie care nu dureaza decat cateva minute pe zi, suficiente insa pentru a te putea bucura de toate beneficiile acesteia. Exista studii care au dovedit clinic ca TCCL este cel putin la fel de eficienta ca si medicamentele antidepresive, fiind recomandata de foarte multi medici din Statele Unite si de Institutul National pentru Sanatate si Excelenta Clinica din Marea Britanie. Acest lucru dovedeste faptul ca este eficienta. Ceea ce conteaza inca si mai mult este ca ea este eficienta inclusiv pentru oamenii care nu sufera de depresie, dar care se lupta sa faca fata cerintelor frenetice ale lumii moderne.

TCCL a fost creata de autorul cartii, prof. Mark Williams de la Oxford, si de colegii acestuia de la Universitatile din Cambridge si Toronto. Investind doar 10-20 de minute pe zi, tu poti invata cu usurinta exercitiile extrem de simple de cultivare a luciditatii care stau la baza TCCL, bucurandu-te plenar de beneficiile lor. Vei fi surprins de rapiditatea cu care aceste tehnici te vor ajuta sa te bucuri din nou de viata.

Iti doresti o viata mai fericita si mai multumita? Iti recomand cu tarie sa aplici metodele pragmatice din aceasta carte. Prof. Mark Williams si dr. Danny Penman au facut echipa pentru a ne oferi o serie de tehnici fundamentate stiintific pe care le putem aplica in mijlocul dificultatilor si catastrofelor de zi cu zi. (Daniel Goleman, autorul cartii Inteligenta emotionala)

Starea de pace nu poate fi obtinuta in lumea exterioara atat timp cat nu o gasim mai intai in interiorul nostru. Cartea lui Mark Williams si Danny Penman ne ajuta sa descoperim aceasta stare de pace. (Goldie Hawn)

Cartea descrie un program inspirat pe care il poate pune in aplicare orice om care tine la sanatatea lui fizica si psihica. (Jon Kabat-Zinn)

Mark Williams este profesor de psihologie clinica si cercetator in domeniul „cultivarii increderii” la Universitatea Oxford si membru fondator al Academiei pentru Terapie Cognitiva. Este coautor al cartii Exercitii de meditatie pentru depasirea depresiei. Locuieste in Anglia.

Dr. Danny Penman este un jurnalist si comentator pentru Daily Mail, dar a lucrat si pentru Independent si BBC. Are un doctorat in biochimie. Locuieste in Anglia.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cultivarea luciditatii – Mark Williams, Danny Penman”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si