Cauta carti aici
Generic filters
Cauta carti aici
Generic filters

Colectia de povesti „Scrieri pentru copii, de la bunica”

76.00 lei

Libraria Vision supune atenţiei dumneavoastră, colecţia de povești „Scrieri pentru copii, de la bunica”, ce cuprinde 7 cărţi atractive, amuzante și educative, frumos ilustrate, cu desene colorate și de colorat.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

 Poveşti nemuritoare în versuri”, atrage atenţia prin cele trei poveşti: „Capra cu trei iezi”, „Ursul păcălit de vulpe” şi „Câinele mofturos”, adaptate în versuri, pe înţelesul copiilor, ajutându-i să reţină învăţăminte din păţaniile personajelor.

„Povești din curtea bunicilor”, conţine patru poveşti noi: „Marisa şi căţeluşa”, „Graurii şi coţofana”, „Câinele şi pisica”, „Pisoiul şi şoricelul”, cu întâmplări hazlii, cu final fericit şi personaje amuzante, fiind completată cu ilustraţii colorate şi de colorat.

„Vulpea păcălită de urs” este o fabulă foarte amuzantă, concepută ca o continuare a poveștii „Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă, în care vulpea este păcălită de urs și sfătuită de zâna bună, printr-o morală, să renunțe la obiceiurile ei.

„Vulpea furăcioasă”, este o altă fabulă cu mesaj educativ pentru copii, având ca subiect o pățanie a vulpii, din care se poate trage concluzia că nu este bine să furi.

„Povestiri hazlii”, prezintă personaje noi și întâmplări amuzante, cuprinzând ilustrații colorate și de colorat, foarte atractive pentru copii.

”Pățaniile motanului Müsli”, cuprinde patru povești, cu un personaj nou, motanul Müsli. Fiecare pățanie a motanului aduce în atenția micilor cititori, într-o notă extrem de hazlie, câte un mesaj demn de reținut.

„Capra cu trei iezi supraviețuitori” Povestea lor nu mai e tristă, poți s-o citești la orice vârstă.

Informații suplimentare
Greutate 0.5 kg
Dimensiuni 30 × 21 × 1 cm
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colectia de povesti „Scrieri pentru copii, de la bunica””

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si