Colectia de carti educationale „Scrieri pentru copii, de la bunica”

79.20 lei

Libraria Vision supune atenţiei dumneavoastră, colecţia de cărţi educaționale „Scrieri pentru copii, de la bunica”, ce cuprinde 7 cărţi atractive, amuzante și educative, frumos ilustrate, cu desene colorate și de colorat.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

„Ghicitori pentru copii”, prin cele 100 de ghicitori inedite, ajută copiii care le citesc sau le ascultă să-și dezvolte vocabularul, să înţeleagă sensul cuvintelor, iar desenele explicative, colorate şi de colorat, îndeamnă la relaxarea oferită de frumuseţarea culorii.

„Sfaturi educative, deprinderi sănătoase şi bune maniere pentru copii”, după cum sugerează şi titlul, vine în ajutorul copiilor cu sfaturi utile în educaţie, valabile de la primii paşi, acasă, la grădiniţă, la şcoală şi în viaţă.

„Alfabetul vesel”, cuprinde câte o poezioară distractivă, care descrie fiecare literă din alfabet. Pe lângă amuzament, cartea ajută copiii preșcolari să învețe alfabetul și să-și perfecționeze dicția.

„Învățăm să măsurăm timpul”, prezintă o descriere a fiecărei unități de măsură a timpului, de la secundă la mileniu, fiind frumos ilustrată cu desene colorate și de colorat.

„Fabule” cuprinde trei fabule amuzante „Broscuța optimistă”, „Elefănțelul talentat” și „Cioara la concert”, fiecare având o morală cu mesaj educativ pentru copii.

„Să ocrotim planeta!” prin mesajul ei, de mare actualitate, ajută cititorii mici și mari să învețe că ocrotirea mediului înconjutăror este importantă pentru menținerea în siguranță a vieții pe pământ.

”Teatru pentru copii”, este cea de-a paisprezecea din colecția ”Scrieri pentru copii de la bunica”. Cuprinde cinci piese de teatru și o scenetă, foarte amuzante, cu subiecte agreate de către copii, foarte ușor de pus în scenă!

Informații suplimentare
Greutate 0.5 kg
Dimensiuni 30 × 21 × 1 cm
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colectia de carti educationale „Scrieri pentru copii, de la bunica””

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si