Cele sapte planuri ale existentei - Vianna Stibal

40.50 lei

Conceputa in anul 1995 de Vianna Stibal, Terapia Teta foloseste undele cerebrale teta, despre care pana atunci se credea ca nu pot fi accesate decat in timpul somnului profund sau prin meditatiile de tip yoghin. Terapeutul se conecteaza astfel cu energia lui Tot-Ceea-Ce-Exista – energia creatoare care opereaza pretutindeni – si asista la vindecari si la schimbarea convingerilor limitatoare.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Conceputa in anul 1995 de Vianna Stibal, Terapia Teta foloseste undele cerebrale teta, despre care pana atunci se credea ca nu pot fi accesate decat in timpul somnului profund sau prin meditatiile de tip yoghin. Terapeutul se conecteaza astfel cu energia lui Tot-Ceea-Ce-Exista – energia creatoare care opereaza pretutindeni – si asista la vindecari si la schimbarea convingerilor limitatoare. Pentru cei care au inceput deja sa experimenteze magia acestei terapii energetice, cartea de fata prezinta filozofia care sta la baza metodei: cele sapte planuri ale existentei.

Vianna prezinta un cadru conceptual nou pentru
intelegerea manierei in care functioneaza creatia pe nivelul fizic si pe cele spirituale, inclusiv in care suntem conectati cu aceasta pe toate nivelele fiintei noastre. Conducandu-ne pana la inceputul vietii insesi, ea ne invata cum sa percepem aceste forte cosmice in toata maretia lor si cum sa ne folosim de energiilor lor corespondente in scopul vindecarii si al dezvoltarii spirituale. Este prima data in istoria umanitatii cand toate planurile existentei au fost deschise simultan, astfel incat sa poata fi intelese si utilizate – asa cum nu au mai fost vreodata.
Aprofundeaza-ti intelegerea Terapiei Teta invatand mai multe despre sistemele de convingeri, puterile si proprietatile vindecatoare extraordinare ale:
• Planului Creatorului a Tot-Ceea-Ce-Exista – energia care curge prin toate lucrurile si care creeaza viata
• Planul Legilor care creeaza urzeala universului
• Planul fiintelor divine si semi-divine
• Planul imparatiei spiritelor din lumea de dincolo
• Planul lumii fizice in care traim
• Planul vitaminelor, plantelor, copacilor si fiintelor elementale
• Planul mineralelor, cristalelor, solului si rocilor – elementele primare ale pamantului

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele sapte planuri ale existentei – Vianna Stibal”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si