Cele 7 secrete,ale sanatatii,fericirii si succesului in relatii

29.00 lei

Aceasta carte constituie un mod de cautare a intelepciunii in relatiile noastre, incearcand sa raspunda unor intrebari precum:

  •  Cum ii comunic partenerului meu adevaratele mele sentimente referitoare la problemele despre care nu suntem de acord?
  •  Cum pot reveni la incredere si dragoste in relatia cu partenerul meu, dupa o aventura sau o tradare a increderii reciproce?
  • Cum sustin drumul partenerului meu fara a-l compromite pe al meu?
  • Cum pot face ca partenerul meu sa evolueze alaturi de mine din punct de vedere mental, emotional si spiritual?
  • Cum ma pot simti din nou apropiat din punct de vedere emotional de partenerul meu?
  • Cum pot contribui la reaprinderea atractiei sexuale pe care am avut-o candva?
  • Cum stiu daca este timpul sa inchei relatia?
  • Cum pot atrage un partener care nu urmeaza aceleasi tipare ca cele din trecutul meu?

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Raspunsurile la aceste intrebari se afla in vindecarea trecutului, in invatarea de noi abilitati pentru prezent si in vizualizarea cu claritate a viitorului. Cartea constituie un ghid practic pentru cititorul care doreste sa gaseasca cele mai bune raspunsuri in relatiile sale.

Ce-mi doresc cel mai mult de la viata?
Mai multa dragoste? Pace? Compasiune? Entuziasm? Generozitate? Comuniune? Recunostinta? Acceptare de sine? In timp ce ,,lucrurile” pe care ti le doresti se vor schimba intotdeauna si pentru totdeauna, sentimentele pe care doresti sa le creezi in viata ta se schimba rar.
Odata ce ai identificat sentimentele pe care intentionezi sa le simti, intreba-te ce poti face pentru a aduce mai multe din aceste sentimente dorite in viata ta. De exemplu, daca tanjesti dupa mai multa dragoste, cum aduci acest sentiment in viata ta?
Pe masura ce iti umpli rezervele interioare cu iubirea, pacea si generozitatea pe care ti le doresti profund, vei descoperi ca toate relatiile tale se vor schimba. Nu vei mai incerca sa obtii aprobarea din exterior sau sa suferi pentru ca nu primesti ce ai nevoie. Acest lucru iti va permite sa fii cea mai buna versiune a ta si iti va elibera capacitatea de a actiona, astfel incat faptele tale sa provina din dragoste, si nu din judecata ta critica sau din rolul de victima. Accepta aceasta transformare radicala, frumoasa, pe masura ce descoperi ca poti trai in pace cu persoana care esti acum. – Don Miguel Ruiz Jr., HeatherAsh Amara

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 7 secrete,ale sanatatii,fericirii si succesului in relatii”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si