Cele 7 legi spirituale ale succesului / D. Chopra

17.10 lei

Orice om are un talent unic prin care poate atinge succesul. Altfel spus, în domeniul lui, fiecare om poate fi mai bun decât oricine altcineva de pe această planetă.

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Există o povestire vedică străveche, despre un tânăr care a plecat în căutarea secretului abundenței. A călătorit multe luni pe drumuri de țară; într-o zi, pe când trecea printr-o pădure, s-a întâlnit cu un maestru spiritual, pe care l-a întrebat dacă știe soluția pentru avea bogăție nelimitată și abundență. Maestrul spiritual i-a răspuns: “În inima fiecărui om sunt două zeițe – Lakshmi, Zeița Bogăției, este generoasă și frumoasă. Dacă o venerezi, îți poate da comori și bogății, dar este capricioasă și îți poate retrage sprijinul, fără avertisment. Cealaltă zeiță este Saraswati, Zeița Înțelepciunii. Dacă o venerezi pe Saraswati și i te dedici pentru a atinge înțelepciunea, Lakshmi va deveni geloasă și îți va acorda mai multă atenție. Cu cât cauți înțelepciunea, cu atât mai mult te va urmări Lakshmi, acoperindu-te cu bogății și abundență.

Mulți oameni își petrec viața urmărind-o pe Lakshmi – bani, case, mașini scumpe și alte simboluri ale bogăției – însă adevărata abundență nu se referă la împlinirea listei de dorințe ale eu-lui într-un interval de timp. Adevărata abundență este să știi că ești conștiință pură, potențialitate pură. Sentimentul de Sine se extinde dincolo de identificarea cu eu-l și cu corpul fizic, iar tu te trezești la natura ta spirituală esențială. În starea de conștiință extinsă, te eliberezi de credințele limitative și de frici, permițându-i câmpului infinit de inteligență să îți îndeplineasca nevoile și dorințele, cu ușurință, fără efort.

În actualul climat economic, hipnoza în masă bazată pe frică și lipsuri este aproape irezistibilă. În loc să-ți consumi energia mentală cu griji, concentrează-te să-ți cultivi bogăția spirituală, entuziasmul și dorința de a-ți împlini potențialul. Cum faci asta? Meditând, conectându-te la natura ta adevărată, căutând înțelepciunea și practicând ceea ce eu numesc Cele Șapte Legi Spirituale ale Succesului. Acestea sunt legile universale ale conștienței, care guvernează orice proces creativ – de la nașterea unui copil, până la nașterea unei galaxii. Atunci când te aliniezi cu legile cosmice, devii abundența firească vieții.

Abundența poate veni sub formă de prietenie, înțelepciune, bani, exprimare creatoare, sănătate de fier, relații de iubire, energie mentală și entuziasm, pace mentală și în infinite alte moduri. Dar oricum s-ar manifesta bogăția, aceste efecte sunt roadele spontane ale trezirii spirituale. Bani, realizări, premii – toate acestea sunt produse secundare ale darului adevărat al vieții: dezvăluirea divinității din tine.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 7 legi spirituale ale succesului / D. Chopra”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si