Cartea despre sex / Osho

34.71 lei

De la sex la supraconștiință

În această carte, Osho – cel care a inspirat milioane de oameni din întreaga lume – descrie o perspectivă unică asupra sexului, pe care îl prezintă ca pe o poartă către cunoașterea de sine.

Cartea ne oferă o perspectivă fascinantă asupra unor probleme legate de sex, precum ejacularea precoce, gelozia, rolul intimității și diferențele care există între bărbați și femei. Din ea rezultă că sexul reprezintă un dar fundamental pe care omul îl primește de la natură. Cartea ne învață că orgasmul ne oferă un crâmpei din transcendență, o clipă în care uităm de timp și de minte, devenind conștiință pură. Acesta este modul în care biologicul ne orientează către conștiință, pentru a ne cunoaște astfel mai bine pe noi înșine.

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

În Cartea despre sexOsho ne expune viziunea sa unică vis-à-vis de sex, iubire si cunoașterea de sine. Tematica este extinsă: moralitatea sexuală, reprimările de natură sexuală, transformarea energiei sexuale în iubire, sexualitatea și transcendența, iubirea și stările meditative.

Osho ne luminează în Cartea despre sex perspectiva despre sex, iubire și conștiență, oferindu-ne subtil instrumente sau răspunsuri pentru înțelegerea relațiilor noastre anterioare, evoluția și rezistența în timp a cuplului, căutarea partenerului potrivit, și chiar educația sexuală a copiilor noștri. Rezultatul final al acestei lecturi va fi o armonizare globală, prin înțelegerea esenței noastre sexuale, umane, dar și divine, totodată.

Fragmente din Cartea despre sex

«Nu cădea niciodată în dragoste, ridică-te întru iubire.»

Înălțarea în iubire este un proces spiritual. Căderea in iubire este un proces biologic.

«Energia sexuală este sursa iubirii, dar toata lumea i se împotrivește.»

Sexul și-a pierdut sacralitatea, simplitatea și naturalețea, degenerând într-un obicei forțat, într-un coșmar. A luat o turnură aproape violentă. Nu mai este un act de iubire, un ritual sacru, un gest de meditație, iar din acest motiv, umanitatea a decăzut.

«Sexul nu reprezintă altceva decât energie pură, energia vieții.»

Atunci când ești deschis în fața prezenței unei alte persoane, când aceasta prezență te face să te simti împlinit, când îți conferă o stare de fericire, putem vorbi de comuniune. Iubirea poate avea și o dimensiune sexuală, dar în acest caz energia sexuală este elevată, nu mai este una grosieră. Sexul însăși capătă o calitate diferită.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea despre sex / Osho”

Iti mai recomandam si

-16%
-11%

Dezvoltare personală

Tantra / Daniel Odier

25.81 lei

S-ar putea sa-ti placa si