“Acelea dintre noi care-și îmbrățișează feminitatea îi cunosc puterea.” Betsy Cornwell”

Descoperă-ți feminitatea și se vor întâmpla miracole în viața ta!

Feminitatea este înnobilarea divină a umanităţii. Îşi găseşte originea în puterea de a iubi, în spiritualitate, în delicateţe, strălucire, sensibilitate, creativitate, farmec, graţie, bunătate, demnitate şi în tăria ta interioară.

Descoperă-ți feminitatea!

Să fii cu adevărat femeie înseamnă să fii purtătoarea valorilor feminine, blândețea și gingășia fiind cele mai importante virtuți. Feminitatea înseamnă o imensă capacitate de a iubi și de a armoniza relația cu cei dragi. Femeia are capacitatea nativă impresionantă de a crea conexiuni sufletești prin empatie, asertivitate și ascultare activă. Să fii femeie înseamnă să ai puterea de a crea și de a transforma mediul în care trăiești cu forța iubirii. Învață cu ajutorul acestei cărți cum să-ți descoperi feminitatea! Cu ajutorul feminității vei străluci iar strălucirea ta le va oferi în mod inconștient și celorlați din jurul tău permisiunea să facă la fel.

Bucură-te de feminitatea ta și vei culege roadele armoniei depline!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Recunoștința mea nu are margini. Impărtășesc această minune din viața mea cu voi pentru că această carte a avut un rol important în procesul meu de regăsire a feminității. Această carte vorbește despre puterea și energia feminină, despre minunea și înțelepciunea corpului nostru minunat de femeie…
Maria Petre

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0770757575

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.