Bucura-te de succes prin cultivarea starii de liniste interioara - Chris Morrow, Russell Simmons

17.50 lei

„Asa cum a adus fenomenul hip hop-ului in ochii opiniei publice si a contribuit la modelarea identitatii culturale a generatiei sale, Russell Simmons a simtit acum dorinta profunda de a-si aduce o noua contributie… Aceasta aspiratie de a impartasi principiile care l-au inspirat are drept sursa dorinta sa sincera de a darui ceva inapoi societatii care i-a oferit atat de multe binecuvantari.”

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Bucura-te de succes prin cultivarea starii de liniste interioara – Chris Morrow, Russell Simmons

In cartea Bucura-te de succes prin cultivarea starii de liniste interioara, Russell Simmons, originalul mogul al hip hop-ului, prezinta conexiunea intima dintre starea de pace interioara si succesul exterior. In timpul celor 15 ani in care a meditat, Simmons s-a antrenat alaturi de maestri yoghini si a colaborat sau a observat inclusiv alti oameni de succes care practica meditatia, printre care Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Russell Brand si Forest Whitaker. Russell ne descrie felul in care a contribuit meditatia la succesul acestor inovatori si al altor lideri din domeniul afacerilor, artei si divertismentului, dar si cercetarile de ultima ora care au explorat beneficiile meditatiei asupra mintii si corpului. In plus, el povesteste cat de mult l-a ajutat faptul ca a invatat sa stea linistit in propria sa cariera. In cartea Bucura-te de succes prin cultivarea starii de liniste interioara, Simmons ne prezinta cea mai simpla cale catre linistea interioara, pe care orice om o poate practica, chiar daca nu o considera potrivita pentru el. Meditatia este un instrument care te poate ajuta:
· Sa descoperi mai multa claritate si focalizare in munca ta de zi cu zi, amplificandu-ti astfel productivitatea.
· Sa iti descatusezi creativitatea prin ascultarea vocii inspiratiei in defavoarea distragerilor vietii.
· Sa iti modifici efectiv structura creierului, astfel incat sa te simti mai putin stresat si mai plin de energie.
· Sa iti creezi relatii mai bune prin contemplarea calitatilor pozitive ale oamenilor, nu a slabiciunilor lor.
· Sa iesi din cercul vicios al ciclurilor disfunctionale si toxice.
· Sa cultivi o stare de pace interioara care sa contribuie la pacea globala, colectiva.
· Sa iti reduci presiunea arteriala si stresul, si sa faci alegeri alimentare mai sanatoase.
Cartea Bucura-te de succes prin cultivarea starii de liniste interioara este un ghid pentru incepatorii care doresc sa invete sa se foloseasca de instrumentele mentale cu care s-au nascut, dar pe care au uitat cum sa le utilizeze, atingandu-si astfel potentialul suprem. Meditatia ne poate invata sa savuram momentele de liniste si de claritate pe care le putem experimenta zilnic, sa evitam distragerile si sa ne racordam la intreaga putere care exista in interiorul nostru.
„Asa cum a adus fenomenul hip hop-ului in ochii opiniei publice si a contribuit la modelarea identitatii culturale a generatiei sale, Russell Simmons a simtit acum dorinta profunda de a-si aduce o noua contributie… Aceasta aspiratie de a impartasi principiile care l-au inspirat are drept sursa dorinta sa sincera de a darui ceva inapoi societatii care i-a oferit atat de multe binecuvantari.”

• SMART CEO

„Russell ne-a recomandat mereu sa spunem ce gandim in cantecele noastre. El ne-a incurajat sa ramanem de partea dreptatii si sa descriem in muzica noastra ceea ce exista in inimile noastre.”

• NAS

„Russell prezinta in aceasta carte, cu o simplitate eleganta, pasii pragmatici care ne pot ajuta sa ducem o viata creativa, satisfacatoare si traita in bucurie. El ne ajuta intr-o maniera ingenioasa sa ne aducem aminte de adevarul nostru interior. Iar acesta este principalul scop al vietii.”

• DEEPAK CHOPRA, autorul cartilor Cele sapte legi
spirituale ale succesului si Al treilea Iisus

„La fel ca si filozofia yoghina, hip hopul are in centrul lui puterea vibratiei sau a cuvantului… Simmons reprezinta cea mai influenta voce care face aceasta conexiune pentru generatia actuala.”

• THE WASHINGTON POST

„[Russell] ne preda o lectie foarte simpla: prin canalizarea puterii care exista in tine, tu poti nu numai sa obtii lucrurile pe care ti le doresti de la viata, dar si sa te bucuri de ele, ceea ce este chiar mai important.”

• THER JACKSONVILLE FREE PRESS

„[Simmons] prezinta in aceasta carte o perspectiva asupra efortului sau personal de a atinge starea de pace si le arata celor care doresc sa depuna acelasi efort o cale prin care pot avea acces la aceeasi abundenta.”

• PUBLISHERS WEEKLY

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucura-te de succes prin cultivarea starii de liniste interioara – Chris Morrow, Russell Simmons”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si