Biografia lui Ramana Maharshi

29.00 lei

Familia, trezirea/iluminarea, schimbarile drastice din viata lui Ramana Maharshi, invataturile lui, principalii lui discipoli, toate sunt infatisate in carte cu atentia asupra detaliului specifica poporului german.

Daca majoritatea cartilor despre Ramana au tendinta sa explice ce a zis si a facut, aceasta carte iti arata pur si simplu cum a facut, permitandu-ne sa ne simtim cumva in contact cu acest mare maestru. Nu exista in carte tendinta de a hiperboliza viata maestrului pentru a-i spori gloria deoarece simplele fapte insirate in carte sunt suficiente pentru a ne face sa intelegem si, daca suntem suficient de sensibili, chiar sa simtim puritatea acestui mare spirit.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Ceea ce face si spune un om are o mare greutate insa o importanta si mai mare are modul in care acest om ii influenteaza pe cei din jurul lui, de aceea in carte gasim nu doar relatari despre viata si invataturile lui Ramana ci sunt portretizati cu mare acuratete principalii lui discipoli.

Desi invatatura lui Ramana poate fi conectata cu sistemul filozofic Advaita totusi invataturile oferite de maestru numerosilor sai discipoli nu explica ceea ce scrie in cartile sacre deoarece Ramana nu a ajuns la starea de iluminare dupa ce a citit aceste carti ci inainte de a le citi. deoarece a trait prima stare de iluminare la 17 ani. insasi viata lui, foarte frumoasa si coerenta, este modul in care i-a invatat practic pe discipoli adevarul la care a avut acces.

Aceasta carte poate fi considerata principala sursa de informatie pentru cel care doreste sa il inteleaga pe Sri Ramana Maharshi deoarece inainte ca cineva sa urmareasca sa citeasca scrierile lui si sa inteleaga invataturile lui este foarte important sa cunoasca in mod cat mai temeinic viata lui Ramana si filozofia lui de viata pusa in practica zilnic dea lungul intregii lui vieti, traita intr-un mod exemplar.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Biografia lui Ramana Maharshi”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si