Astrologia crestina vol II

75.00 lei

Astrologia crestina Volumul al II-lea – A treia carte: Judecati asupra nativitatilor

Cartea a fost publicata pentru prima data in 1647 si iata ca in 2014 va fi publicata pentru prima oara in limba romana la Editura Mix (urmand sa apara in 2 volume).

Volumul 2 contine partea a 3-a a cartii. Iata cum descrie autorul despre ce e vorba in aceasta parte a 3-a a cartii.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

A treia carte contine o metoda exacta de apreciere a Nativitatilor, cateva cai de rectificare a lor, cum sa apreciezi soarta nativului prin cele douasprezece Case ale Cerului, conform influentei stelelor, posibile accidente particulare si anuale, prin Arta Directionarii si masurarea exacta a momentului prin Profectii, Revolutii, Tranzite. O Nativitate analizata prin metoda precedenta.

Ce este special la aceasta carte? Ea va va permite accesul la unul dintre cele mai importante texte astrologice timpurii scrise de cel mai mare clasic al literaturii astrologice engleze din secolului al 17-lea. Pentru orice om pasionat de astrologie sau care isi doreste sa aiba o biblioteca valoroasa de texte astrologice, aceasta carte se va numara printre cele mai valoroase exponate.

Traducatoarea acestei carti, doamna Elena Mona Marinica, este cunoscatoare a limbii engleze dar este si pasionata de astrolgie, iar consultantul de specialitate cu care am colaborat pentru a ne asigura ca aceasta carte va fi cat se poate de buna din toate punctele de vedere este cunoscutul astrolog roman Rodica Purniche.

Invata-i pe toti oamenii sa Traiasca frumos, fii tu insuti un bun exemplu, evita modele trecatoare, iubeste-ti propria tara Natala. Nu condamna pe nimeni, nici pe dusman. Nu te dezamagi daca esti vorbit de rau, Conscientia mille testes. Dumnezeu nu rabda nici un pacat nepedepsit si nici o minciuna neplatita. – William Lilly

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astrologia crestina vol II”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si