Alchimia Plăcerii.Ghid practic pentru femei spre împlinirea personală și o viață sexuală vibrantă.

75.00 lei

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

În această carte revelatoare, autoarea împărtășește cu autenticitate și bucurie pașii săi individuali de evoluție oferind sfaturi practice și exerciții demne de urmat, cu ajutorul cărora vei învăța să te conectezi la tine însăți și la partenerul tău, într-un mod profund.

Autoarea explorează teme precum feminitatea, sexualitatea și relațiile, încurajând femeile să descopere și să-și revendice trăirile, să se reconecteze la esența feminină divină și să exploreze plăcerea prin orgasm.

Eliberarea plăcerii este în mâinile tale, iar această carte te ghidează pas cu pas pe drumul către descoperirea și manifestarea acestei alchimii pline de bucurie și extaz.

Interviurile exclusive cu personalități precum Flori Niculescu, Marius Spiridon și Alexandra Băniță te vor inspira să descoperi secretele relațiilor evoluate spiritual, să fii autentică și să construiești o conexiune profundă.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alchimia Plăcerii.Ghid practic pentru femei spre împlinirea personală și o viață sexuală vibrantă.”

Iti mai recomandam si