A zecea viziune.Mentinerea viziunii.Ghid practic.

119.00 lei

Mentinerea viziunii

Ghidul practic prezinta explicatii si exercitii: vietile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la nastere, folosirea constienta a viselor si a rugaciunilor.

Ghidul ne ajuta sa constientizam ca nu suntem niciodata singuri si ca evenimentele prin care trecem in viata nu sunt intamplatoare. Toate au menirea de a ne ajuta la descoperirea misiunii personale si de a contribui cu totii la schimbarile fascinante descrise in romanul “A Zecea Viziune”.

Stoc epuizat

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

CUPRINS
DIN CRITICILE LA ADRESA LUCRARII A ZECEA VIZIUNE
MULTUMIRI
INTRODUCERE
PARTEA INTAI. PRAGUL CAPITOLUL 1. IMAGINEA DE ANSAMBLU
STUDIUL INDIVIDUAL
GRUPURI DE STUDIU
CAPITOLUL 2. IN CE FEL NE PREGATESC PRIMELE NOUA VIZIUNI PENTRU CEA DE-A ZECEA
STUDIU INDIVIDUAL sI DE GRUP
PARTEA A DOUA. MISTERUL
CAPITOLUL 3. AVANSAREA PE CALE CU AJUTORUL INTUITIEI sI AL IMAGINATIEI
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
CAPITOLUL 4. PURIFICAREA
STUDIUL INDIVIDUAL SAU IN GRUP
STUDIUL IN GRUP
PARTEA A TREIA. ADUCEREA AMINTE
CAPITOLUL 5. VINDECARE, TRANSFORMARE sI CREATIE
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
CAPITOLUL 6. ACTIVITATEA sI INFLUENTA LUMII DE DINCOLO
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
PARTEA A PATRA. IN INTUNERIC
CAPITOLUL 7. AMINTIREA VIZIUNII DE LA NAsTERE
STUDIUL INDIVIDUAL sI IN GRUP
CAPITOLUL 8. IADUL INTERIOR
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
CAPITOLUL 9. DEPAsIREA FRICII
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
PARTEA A CINCEA. ACTIUNEA JUSTA
CAPITOLUL 10. TRANSFORMAREA MUNCII sI A AFACERILOR
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
CAPITOLUL 11. ACTIUNEA IN GRUP PE NIVELUL CELEI DE-A ZECEA VIZIUNI
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
CAPITOLUL 12. NOI VIZIUNI REFERITOARE LA GRUPURILE PROFESIONALE
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL IN GRUP
PARTEA A sASEA. INCHIDEREA CERCULUI
CAPITOLUL 13. VIZIUNEA ASUPRA LUMII
STUDIUL INDIVIDUAL
CAPITOLUL 14. SUSTINEREA VIZIUNII
DESPRE AUTORI
Fragment din cartea “A zecea viziune – ghid practic” de James Redfield, Carol Adrienne

“Exista suflete care aleg in mod deliberat o cale dificila, optand pentru un mediu abuziv, disfunctional sau constrictiv. Aceste vieti le testeaza capacitatea de indurare, rabdarea si puterea de a ierta. Interesant este faptul ca tocmai aceste suflete erau inainte de a se naste cele mai optimiste in ceea ce priveste noua lor viata in planul fizic. Ele erau convinse ca vor fi suficient de puternice pentru a se trezi, pentru a-si transcende mania si resentimentele, facand astfel fata conditiilor dificile in care s-au nascut si ajutandu-si familia sa se vindece.
In cazul unor evenimente traumatice care afecteaza ingrozitor pe cineva, cat se poate spune ca s-a datorat dorintei sufletului de a experimenta? Daca o femeie este violata, se poate spune oare ca sufletul ei a optat pentru acel eveniment? Daca un barbat isi pierde fiul, inseamna ca asa a dorit el inainte de a se naste? Conform relatarilor persoanelor supuse regresiei, care au avut posibilitatea sa-si evalueze viata din perspectiva Lumii de dincolo in timpul regresiei), a rezultat ca nu intotdeauna anumite evenimente specifice sunt stabilite dinainte. Exista insa si suflete care aleg anticipat conditii foarte dure de viata, pentru a-si testa rezistenta si puterea interioara. Ele doresc sa-si accelereze evolutia, expunandu-se brusc karma-ei acumulate, care asteapta sa fie arsa, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca ele au ales un moment precis sau anumite circumstante ori traume bine stabilite.
Atunci cand parintii isi pierd un copil, se poate vorbi de regula de o intelegere prestabilita intre sufletele acestora de a trece prin aceasta experienta dureroasa, spre binele tuturor. Daca un om cauzeaza in mod intentionat moartea altei persoane, consecintele acestei actiuni trebuie arse. Sufletul poate opta pentru un sacrificiu de sine intr-una din vietile viitoare, ca plata pentru datoria sa karma-ica. Uneori, un suflet care nu mai doreste sa ramana in corpul lui fizic renunta in mod voluntar la viata. Alti copii mor de timpuriu deoarece corpul lor fizic nu este suficient de puternic pentru a ajunge la maturitate, sau pentru ca nu si-au propus nici o clipa sa isi incheie ciclul natural al vietii, dintr-un motiv sau altul. Unii copii traiesc suficient pentru a le face parintilor o mare bucurie, dar mor prematur pentru a le oferi parintilor lor sansa de a experimenta o trezire spirituala mai profunda, care nu ar fi fost posibila in caz contrar. Exista suficiente dovezi ca in spatele acestor evenimente se afla motive profunde, pe care tot mai multi oameni sunt pregatiti sa le inteleaga.”

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „A zecea viziune.Mentinerea viziunii.Ghid practic.”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si