A Douăsprezecea Viziune. James Redfield

25.81 lei

În A Douăsprezecea Viziune. Ora deciziei, carte semnată de James Redfield, mult-așteptată de către cititorii pasionați ai seriei Profețiilor de la Celestine, regăsim Eroul și pe bunul său prieten,Wil. Ei au intrat în posesia unei părți dintr-un manuscris vechi și misterios, în care este descrisă o cale spirituală secretă, apărută în a doua decadă a secolului al douăzeci și unulea. Manuscrisul este însă disponibil numai în fascicole disparate.

În stoc

Distribuie produsul:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Descriere

Pentru a înțelege pe deplin semnificația pentru omenire a acestui Document, Eroul nostru și prietenul său Wil pornesc într-o călătorie palpitantă, cu scopul recuperării întregului manuscris. Ei îmbrățișează puterea sincronicității și se confruntă cu forțe politice importante și grupări religioase extremiste, care se opun acestor revelații spirituale.

Utilizând așa-numitul „efect de parabolă” și bazându-se pe surse proprii, autorul explorează asemănările și diferențele dintre religiile lumii. El reușește astfel să evidențieze mesajul esențial conținut de fiecare dintre aceste religii, capabil să dea viață experienței spiritualității. Prin volumul său, James Redfield dorește să atingă un nou nivel de unificare a căilor spirituale și să formuleze idei reformatoare, care să transforme viața fiecăruia dintre noi și a lumii.

Sunt aproape douăzeci de ani de când cărțile lui James Redfield sunt citite și apreciate. Milioane de oameni au îmbrățișat viziunile spirituale revelate în Profețiile de la CelestineA Zecea ViziuneSecretul Shambhalei și Viziunea de la Celestine, deschizându-se către explorarea sincronicității și existența unui țel spiritual. În aceste vremuri, în care corupția politică și instabilitatea financiară sunt în creștere iar tensiunile religioase amenință să genereze un conflict nuclear, James Redfield imaginează, pornind de la volumele sale anterioare, o palpitantă călătorie spirituală, care îi va transforma benefic pe toți cei care participă la ea.

Informații suplimentare
Greutate 0.25 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 1 cm
Ean

Limba

Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „A Douăsprezecea Viziune. James Redfield”

Iti mai recomandam si

S-ar putea sa-ti placa si